WCKD NATION: live stream koncert @ Kino Šiška

O dogodku

Šiškin spletni prenos bo tokrat pripadel ljubljanskemu glasbenemu kolektivu Wckd Nation, ki se je s prepoznavnim jazz-pop zvokom hitro uveljavila kot ena najbolj navdušujočih mladih zasedb v Sloveniji ter osvojila domače radijske valove.

Zasedba Wckd Nation raziskuje nove oblike in zvoke džez-popa, okusno prepletene s hip hop beati, sodobnim soulom, eksperimentalnim R&B-jem ter kitarsko podlago, ki črpa iz funka sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Od prvih izdaj jeseni 2018 so med drugim nastopili na festivalih Lent in MENT, v okviru baltiške turneje pa tudi na na slovitem festivalu Tallinn Music Week.

 

Njihove skladbe so med najbolj predvajanimi na Valu 202, portal 24ur.com jih je imenoval za eno najbolj zanimivih slovenskih skupin, nominirani pa so bili tudi za mednarodno nagrado HEMI. V Šiški se bodo ustavili po uspešnem začetku leta, ko se je njihov skupni komad z reperjem Vazzom povzpel na prvo mesto najbolj iskanih skladb na Valu 202.

         

Skupina je v goste povabila znanca Jana in Tima, glavna akterja videospota COME OVER, COME BY, ki bosta vodila koncert in skrbela, da boste v nastop vključeni tudi gledalci.

Glasbena gosta bosta slovenski reper Jacob Mark Cavazza - Vazz in pozavnist Denis Beganović.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.

ENGLISH