Večeri na terasi: Slon in Sadež akustično

Večeri na terasi: Slon in Sadež akustično

location-iconTerasa Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja L, Škofja Loka

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Večeri na terasi: Slon in Sadež akustično, 23.06.2022. v Terasa Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja L, Škofja Loka

Na prvem izmed treh Večerov na terasi bo nastopil vsem že zelo dobro poznan brkati dvojec, ki že nekaj let navdušuje vse mlado in staro – Slon in Sadež.

Slon in Sadež akustični orkester

Priljubljena kosmata dečka in spremljevalni orkester v čast energetski krizi odlagajo električne inštrumente. Glasbene poznavalce in ljudi z delujočim sluhom bodo tako poskusili sprovocirati na nekoliko tišji način, s serijo hitov, uspešnic in pesmi, za katere ste upali, da jih ne poznate, pa v resnici jih.
Najbolj simpatični motilci tišine prihajajo 23.6.2022 v Škofjo Loko, kjer so našli idealno neprimeren prostor za nastop benda z največ kletvicami na kitico - teraso mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka.

Se vidimo, se slišimo!
.

V primeru slabega vremena se koncert izvede v Sokolskem domu Škofja Loka.

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.