Večeri na terasi: MRFY akustično

Večeri na terasi: MRFY akustično

Terasa Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja L, Škofja Loka

O dogodku

Že peto sezono zapored bomo na terasi Knjižnice Ivana Tavčarja v Škofji Loki gostili glasbene Večere na terasi. V sproščenem vzdušju in s čudovitim razgledom na mesto boste lahko v poletnih mesecih prisluhnili izvajalcem, ki bodo poskrbeli za nepozabne spomine.


V četrtek, 1.7.2021, v Škofjo Loko prihaja novomeška indie rock zasedba Mrfy, ki bo publiko tokrat navdušila v akustični različici. 🎶


Vstopnice bodo na voljo v Knjižnici Ivana Tavčarja v Škofji Loki od 9. junija dalje. 

Cena vstopnice: 15 €


O zasedbi MRFY


Štiričlanska novomeška indie grupa od leta 2013 uživa svojo zgodbo. Tihem začetku, posvečenem preigravanju, ustvarjanju in odkrivanju svojega smisla, je ob koncu leta 2016 sledila izdaja prvega singla "Klic", ki so ga pod nadzorom producenta Tokca iz Dan D vzgojili v danes njihov najprepoznavnejši komad. 

To je bil za njih prelomen trenutek, saj so bili kmalu za tem deležni radovednega zanimanja radijskih urednikov, vodstva klubov, glasbenikov in tovrstnega slovenskega poslušalstva. Pričeli so intenzivnejše nastopati po slovenskih klubih, festivalih in dvoranah ob boku svojih perspektivnih sodobnikov in že ustaljenih kvalitetnih slovenskih skupin. 

Navkljub vsem nastopom, radijskim predvajanjam in izdihljajev socialnih omrežij, pa je MRFY daneš v prvi vrsti še vedno sinonim za skupino štirih posameznikov, ki diha, živi in razvija svojo glasbo ter ideje, skozi katere se izraža in povezuje. Trenutno delajo na svoji drugi plošči, ki jo napoveduje izjemen singl “Zaljubila”. 🔥

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Dogodek se izvaja na zmanjšano kapaciteto 70%

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča