VALENTINOV KONCERT - IVAN ZAK

VALENTINOV KONCERT - IVAN ZAK

location-iconCardinal Club Caffe, Celje

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za VALENTINOV KONCERT - IVAN ZAK, 17.02.2024. - 18.02.2024. v Cardinal Club Caffe, Celje

Po 4 letih se eden izmed najbolj priljubljenih hrvaških pevcev vrača na Celjske odre. Ne zamudite nepozabnega valentinovega koncerta Ivana Zaka v Cardinal Club Caffe v družbi svojih najdražjih. 

Ivan Zak je priznani hrvaški glasbenik, ki se je uveljavil na glasbeni sceni s svojim edinstvenim pop-rock stilom. Rojen je bil leta 1986 v Zadru in je že od zgodnjega otroštva ljubil glasbo. S svojim prvim albumom se je uveljavil leta 2008 in od takrat naprej izdal še več uspešnih albumov. Njegove pesmi so znane po energičnosti, iskrenih besedilih in nalezljivih melodijah, ki hitro pritegnejo poslušalce. S svojim talentom in karizmo je pridobil številne oboževalce tako na Hrvaškem kot tudi v tujini. Nastopa na različnih glasbenih dogodkih in koncertih, kjer navdušuje občinstvo s svojim izjemnim vokalom in živahnimi nastopi. Ivan Zak je nedvomno eden najprepoznavnejših in najbolj cenjenih glasbenikov na hrvaški glasbeni sceni.

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.