Smile Ljubljana

Smile Ljubljana

Ljubljana, Ljubljana

Naziv Cena Količina
VIP 1
69.00 EUR
VIP vstop je možen samo starejšim od 18 let. V ceno je vključeno dnevno in nočno dogajanje, vstop na VIP prostor, ekskluziven pogled na oder in dogajanje, welcome drink, finger food, ločena postrežba in ločena toaleta. Udeležba na prireditvi je na lastno odgovornost. Udeleženci se z nakupom in udeležbo strinjajo s pogoji objavljenimi na spletni strani: thesmilenation.com/ljubljana/
Redna Prodaja 1 - Dnevno in nočno dogajanje
40.00 EUR
V ceno je vključeno dnevno in nočno dogajanje. Udeležba na prireditvi je na lastno odgovornost. Za mladoletne odgovarjajo starši oz. njihovi zakoniti zastopniki. Udeleženci se z nakupom in udeležbo strinjajo s pogoji objavljenimi na spletni strani: thesmilenation.com/ljubljana/
Redna Prodaja 1 - Nočno dogajanje
34.00 EUR
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 EUR
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 EUR
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način plačila:

O dogodku

SMILE | HOLI BARVE | ŠPORTNE AKTIVNOSTI | DJ SPEKTAKEL | NAJVEČJA ZABAVA OB ZAČETKU POLETJA 2020

Predstavljamo novo generacijo festivala, ki se razvija iz največjega športno zabavnega dogodka v Sloveniji – TUŠEVEGA TEKA BARV. Dogodek z več kot 20.000 obiskovalci po 5 letih dobiva novo podobo. Zaradi porasta obiskovalcev iz tujine ter možnosti za razvoj v ne samo največji dogodek v Sloveniji ampak v celotni regiji smo se odločili, da festival naredimo še bolj prepoznaven. Ker smo do sedaj osrečili in nasmejali že več kot 50.000 obiskovalcev v prihodnjih letih pa bomo še naprej ustvarjali nepozabne nasmehe, smo dogodek poimenovali SMILE! Poleg nove podobe dodajamo tudi dodatne dnevne aktivnosti, vključno z novimi športi in aktivnostmi za vse generacije ter seveda nadgrajujemo tudi nočni del v veliko večji razpon DJ nastopov in spektakularnega showa, ki vam bo za vedno ostal v spominu. Ne pozabimo pa seveda na HOLI barve, ki so eden izmed glavnih razlogov za nasmeh. Priduži se nam in bodi NASMEJAN!

⭐️LINEUP⭐️

Tudi letos pripravljamo nepozaben spektakel! ;)

STAROSTNA OMEJITEV

Starostne omejitve ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

 

Spletna stran: www.thesmilenation.com
Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/741393869708045/
Instagram: SmileLjubljana