Nipke & The Nipples: live stream koncert @ Kino Šiška

Datum bo najavljen naknadno

do začetka

Zagotovi si svojo vstopnico pravočasno!

Če si se že registriral za ta virtualni dogodek - se pridruži tukaj

Naziv Cena Količina
Single ticket

Organizator je za tebe plačal Pristojbino za izdajo vstopnic

7.00 EUR
Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.
Family Pack

Organizator je za tebe plačal Pristojbino za izdajo vstopnic

20.00 EUR
Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 EUR
x Pristojbina : 0.00 EUR
Skupaj:
0.00 EUR
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 EUR
x Pristojbina : 0.00 EUR
Skupaj:
0.00 EUR

Način plačila:

  • Kartično plačilo
  • Bančno nakazilo

O dogodku

V Šiškinem spletnem prenosu bo nastopil vsem znani veteran slovenske hip hop scene Nipke z bendom The Nipples! 

Veteran slovenske hip hop scene Boštjan Nipič – Nipke, član uspešnega produkcijskega tima Dravle Records, je svoj prvenec izdal leta 2015. Z uspešnicami, kot so "Všeč tko k je", "Bejba z neta", "Popoln lajf" in "Ina", se je trdno zasidral med poslušalci in na radijskih valovih. Ko je prejel zlato piščal za pesem leta 2016 ("Noben me ne razume"), naslednje leto pa z Rokom Trkajem še medijski žaromet za pesem leta 2017 ("Vsi smo na istem"), je hip hop glasbo v Sloveniji pripeljal tudi med širšo javnost.

V pesmih Nipke opisuje svoje življenje, izkušnje in razmišljanje ter se dotika najbolj vsakdanjih tematik, zato se poslušalci z lahkoto povežejo z njegovimi vsebinami. S svojim bendom The Nipples je leta 2019 razprodal Cvetličarno in redno polnil domača koncertna prizorišča, poleg vrste domačih hiphoperjev pa je med drugim sodeloval tudi z dvojcem zalagasper. Trenutno s svojo ekipo Dravle Records promovira lani izdani album Buden, cela ekipa pa se že zelo veseli povratka na oder, čeprav zaenkrat le v spletnem formatu.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.

ENGLISH