MARIBORSKI KOMORNI ORKESTER V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU

MARIBORSKI KOMORNI ORKESTER V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU

location-iconDominikanski samostan, Ptuj

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARIBORSKI KOMORNI ORKESTER V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU, 23.05.2024. v Dominikanski samostan, Ptuj

SLAVKO MAGDIĆ, dirigent


SOLISTI:
-ŽIGA TRILAR, kontrabas
-AMADEJ HERZOG, harmonika
-GORAZD STRLIČ, violončelo
-SIMON ŠTELCER, trobenta


Mariborski komorni orkester združuje profesorje godal štajerskih glasbenih šol skupaj z bivšimi dijaki Konservatorija za glasbo in balet Maribor, ki so sedaj študenti glasbenih akademij v Ljubljani, Gradcu in na Dunaju. Ideja o ustanovitvi godalnega orkestra je nastala predvsem iz želje po aktivnem sodelovanju in igranju v orkestru, ki bi, zraven pedagoškega dela, razširil in omogočil interpretativno udejstvovanje v različnih žanrih in glasbenih slogih. Večina sodelujočih ima precej izkušenj z igranjem v simfoničnih in godalnih orkestrih doma tako doma kot v tujini (Slovenska filharmonija, Simfonični orkester RTV Slovenija, Simfonični orkester SNG Maribor in drugi).


VSTOPNICE:
-Entrio.si: https://www.entrio.si/.../mariborski-komorni-orkester-v...
-Blagajna javnih služb
-Blagajna Dominikanskega samostana


Več informacij:
[email protected]
051 326 011

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.