MARAAYA - OTVORITEV ADVENTA V ROGAŠKI SLATINI

MARAAYA - OTVORITEV ADVENTA V ROGAŠKI SLATINI

location-iconKULTURNI CENTER ROGAŠKA SLATINA, Rogaška slatina

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - OTVORITEV ADVENTA V ROGAŠKI SLATINI, 30.11.2023. v KULTURNI CENTER ROGAŠKA SLATINA, Rogaška slatina

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

Otvoritev Adventa v Rogaški Slatini

Advent v Rogaški Slatini se začenja s čarobnim koncertom dua Maraaya in njunega banda.

Marjetka Vovk in Raay, znana kot Maraaya, praznujeta 20 let ljubezni in ustvarjanja z 20 nepozabnimi koncerti. Na prvi turneji se bosta Marjetka in Raay osredotočila na intimne, "butične" dvorane po Sloveniji, kjer bosta lahko v intimnem okolju začutila srčnost svojih poslušalcev. Koncert Maraaye z zasedbo bo tako otvoril Advent v Rogaški Slatini.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja," poudarjata. "To je priložnost, da delimo čarobne trenutke in zgodbe, ki so naju oblikovale v teh letih."

Na turneji bosta s svojim bandom ne le delila svojo glasbo, ampak tudi zgodbe, ki so navdihnile nastanek pesmi, kot so Drevo, 1000 let, Le ob tebi, Nebesa, Sva, Življenje, Zdaj pa greš in druge. Občinstvo bo prvič slišalo tudi pesmi, ki bodo na radijskih valovih zaživele šele čez leto ali dve. "To je priložnost, da skozi glasbo z najinimi poslušalci deliva čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let skupnega življenja in jih preko glasbe popeljeva skozi vrtiljak čustev."

»Na Rogaško Slatino naju vežejo lepi spomini. Od snemanja enega od videospotov na najini začetni glasbeni poti, do gostoljubja ljudi in poslovnih partnerjev. Izjemno, izjemno se veseliva, da bova lahko prvič vsem obiskovalcem imela možnost pričarati čustven in poln uvod v advent.«

 
PREMIUM VSTOPNICA

Za še bolj doživet večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium vstopnice so na voljo v omejenem številu.

 

 

Deli dogodek: