MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V SiTi TEATRU

MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V SiTi TEATRU

location-iconSiTi Teater, Ljubljana

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V SiTi TEATRU, 26.01.2024. v SiTi Teater, Ljubljana

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

Čarobni koncert v SiTi Teatru BTC

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

 

V sklopu prve koncertne turneje Maraaya prihajata v SiTi Teater! Ne zamudite ekskluzivnega glasbenega večera v prečudoviti dvorani SiTi Teatra z manj kot 250 prostimi mesti!

 

Marjetka Vovk in Raay, Sloveniji poznana kot Maraaya, sta ena najprepoznavnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev. 

Letos praznujeta 20 let skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja s prvo koncertno turnejo. V okviru turneje "20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let" bosta poslušalce očarala z uspešnicami, kot so: Drevo, Življenje, Nebesa, 1000 let, Le ob tebi, Sva, Zdaj pa greš in še mnogimi drugimi. Vsaka izmed njih je pustila svoj pečat na njuni glasbeni poti skozi leta in s svojim globokim sporočilom navdušila marsikoga.

Marjetka in Raay bosta odprla svoje srce in delila zgodbe, ki so zaznamovale njuno 20-letno pot in zgodbe, zaradi katerih so nastale te pesmi. Občinstvo bo imelo privilegij prvič slišati pesmi, ki bodo na radijskih valovih zaživele šele čez leto ali dve. "To je priložnost, da skozi glasbo z najinimi poslušalci deliva čarobne trenutke, ki so zaznamovali najino skupno življenje in jih preko glasbe popeljeva skozi vrtiljak čustev," ponosno dodata.

Z izborom “butičnih” dvoran in lokacij po vsej Sloveniji dokazujeta, da želita ljudem pričarati pristno in intimno izkušnjo. Pravita, da lahko tako od bližje začutita energijo svojih zvestih poslušalcev.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja," poudarjata Marjetka in Raay.

 

 

PREMIUM VSTOPNICA

Za še bolj doživet in čaroben večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium vstopnice so na voljo v omejenem številu.

Deli dogodek: