MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V POSTOJNI

MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V POSTOJNI

location-iconKULTURNI DOM POSTOJNA, Postojna

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V POSTOJNI, 29.03.2024. v KULTURNI DOM POSTOJNA, Postojna

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

Čarobni koncert v kulturnem domu Postojna

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

 

 Ne zamudite nepozabnega večera, polnega čustev, iskrenih zgodb in glasbe v kulturnem domu Postojna. 

Marjetka in Raay, znana kot Maraaya, s svojo zasedbo začenjata prvo koncertno turnejo! 

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da deliva čarobne trenutke in zgodbe, ki so oblikovale tako naju, kot tudi najine pesmi v teh 20 letih," poudarjata Maraaya.

 Z 20 nepozabnimi čarobnimi koncerti praznujeta 20 let medsebojne ljubezni in pa ljubezni do glasbe.

 

 Na sporedu bodo uspešnice, ki so jih ljubitelji Maraaye vzeli za svoje: Drevo, 1000 let, Življenje, Le ob tebi, Nebesa, Sva, Zdaj pa greš in mnoge druge. Marjetka in Raay bosta na svoji turneji predstavila tudi pesmi, ki bodo prvič slišane in uradno izdane šele v prihodnjih mesecih in letih. Zvestemu občinstvu ne bosta predstavila samo svoje glasbe, ampak tudi zgodbe, ki so bile navdih za te pesmi, katere so poslušalci hitro vzljubili in se z njimi poistovetili.

V sklopu prve turneje sta se odločila za intimne, "butične" dvorane širom Slovenije, kjer bosta lahko v intimnem okolju začutila srčnost svojih poslušalcev, oni pa bodo doživeli Maraayo v vsem svojem sijaju.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da od blizu začutiva svoje občinstvo in deliva z njimi čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let skupnega življenja."

 

Za še bolj doživet večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium karte so na voljo v omejenem številu.

Deli dogodek: