MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU

MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU

location-iconDominikanski samostan, Ptuj

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V DOMINIKANSKEM SAMOSTANU, 17.11.2023. v Dominikanski samostan, Ptuj

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

Čarobni koncert v Dominikanskem samostanu

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

Marjetka Vovk in Raay, Sloveniji poznana kot Maraaya, sta ena najprepoznavnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev. Letos praznujeta 20 let skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja s prvo koncertno turnejo, ki jo otvarjata v Dominikanskem samostanu na Ptuju. V okviru turneje "20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let" bosta predstavila uspešnice, ki so zaznamovale njuno glasbeno pot zadnja leta in s svojimi sporočili navdušile njune poslušalce: Drevo, 1000 let, Življenje, Sva, Le ob tebi, Nebesa, Zdaj pa greš in druge. Marjetka in Raay bosta odprla svoje srce in delila zgodbe, ki so zaznamovale njuno 20-letno pot in zgodbe, zaradi katerih so nastale te pesmi. Obiskovalci bodo poleg priljubljenih uspešnic prvič slišali tudi nekatere pesmi, ki bodo uradno izdane šele v prihodnjih letih.

Maraaya se odločata za pristno, intimno izkušnjo, zato sta za svojo turnejo skrbno izbrala "butične" dvorane in lokacije po Sloveniji, kjer bosta lahko od blizu začutila energijo svojih zvestih poslušalcev.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da od blizu začutiva svoje občinstvo in deliva z njimi čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let skupnega življenja in nastanek pesmi, ki so jih vzeli za svoje," poudarjata Marjetka in Raay.

Ne zamudite glasbenega večera, polnega ljubezni, smeha, zabave, solz in nepozabnih trenutkov!


PREMIUM VSTOPNICA

Z nakupom Premium vstopnice za MARAAYA koncertno turnejo boste deležni posebne glasbene izkušnje:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium vstopnice so na voljo v omejenem številu.

Deli dogodek: