MARAAYA - ČAROBNI KONCERT NA JESENICAH

MARAAYA - ČAROBNI KONCERT NA JESENICAH

location-iconKINO ŽELEZAR, Jesenice

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - ČAROBNI KONCERT NA JESENICAH, 07.12.2023. v KINO ŽELEZAR, Jesenice

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

Ne zamudite koncertnega vrtiljaka čustev na večeru, polnem iskrenih zgodb, glasbe, smeha in solz. Marjetka Vovk in Raay, bolj znana kot Maraaya, bosta z bandom v sklopu svoje prve koncertne turneje gostovala tudi na JESENICAH. Jesenice so Raayev oziroma Alešev domači kraj, zaradi česar bo večer zagotovo še bolj nostalgičen.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da deliva čarobne trenutke in zgodbe, ki so naju oblikovale v teh 20 letih," poudarjata Marjetka in Raay.

Marjetka in Raay letos praznujeta 20 let ljubezni in glasbenega ustvarjanja. Ob tej posebni priložnosti pripravljata serijo 20 čarobnih koncertov, ki bodo navdušili in razveselili njune zveste oboževalce. Do poslušalcev po Sloveniji bosta pripeljala uspešnice, kot so Drevo, 1000 let, Sva, Življenje, Le ob tebi, Nebesa, Zdaj pa greš in mnoge druge, ki so se slovenskim poslušalcem zapisale globoko v srce.

Turneja koncertov bo v "butičnih" dvoranah širom Slovenije, kjer bodo poslušalci lahko doživeli Maraayo v vsem svojem sijaju.

"Za naju je to priložnost, da od blizu začutiva svoje občinstvo in deliva z njimi čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let," dodajata Marjetka in Raay. »Ponosna sva, da bova na Jesenicah gostila tudi enega od jeseniških zborov in še kakšno presenečenje se bo našlo.«

Zaradi velikega zanimanja se koncert iz Gledališča Toneta Čufarja seli v Kino Železar.


PREMIUM VSTOPNICA

Za še bolj doživet večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.
Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.
Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.
Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium karte so na voljo v omejenem številu.

Deli dogodek: