MARAAYA - BOŽIČNI KONCERT V NARODNEM DOMU

MARAAYA - BOŽIČNI KONCERT V NARODNEM DOMU

location-iconNarodni dom Maribor, Maribor

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - BOŽIČNI KONCERT V NARODNEM DOMU, 19.12.2023. v Narodni dom Maribor, Maribor

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

BOŽIČNI KONCERT V NARODNEM DOMU

Marjetka Vovk in Raay, Sloveniji poznana kot Maraaya, sta ena najprepoznavnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev. Letos praznujeta 20 let skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja s prvo koncertno turnejo. V Mariboru bosta v sklopu turneje s svojo zasedbo izvedla še nekoliko bolj čaroben koncert, ki diši po praznikih in božiču. V prihajajoče praznike nas bosta Maraaya popeljala skozi svoje uspešnice: Drevo, 1000 let, Življenje, Sva, Le ob tebi, Nebesa, Zdaj pa greš in druge.

Marjetka in Raay bosta odprla svoje srce in delila zgodbe, ki so zaznamovale njuno 20-letno pot in zgodbe, zaradi katerih so nastale te pesmi. Ne samo, da bodo obiskovalci deležni glasbenih uspešnic, ki so navdušile različne generacije, ampak bodo tudi prvič slišali pesmi, ki bodo uradno izdane šele v prihodnjih letih.

Ne zamudite koncertnega vrtiljaka čustev na večeru, polnem iskrenih zgodb, glasbe, smeha in solz, ter tudi božično prazničnega pridiha.

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da deliva čarobne trenutke in zgodbe, ki so naju oblikovale v teh 20 letih," poudarjata Marjetka in Raay.


PREMIUM VSTOPNICA

Za še bolj doživet večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje pred prihajajočimi prazniki.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium karte so na voljo v omejenem številu.

Deli dogodek: