MAGNIFICO - Tradicionalni božični koncert

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MAGNIFICO - Tradicionalni božični koncert, 25.12.2020. - 27.12.2020.

MAGNIFICO – TRADICIONALNI BOŽIČNI KONCERT

Magnifico tudi letos ostaja zvest tradiciji in 25.12.2020 ob 20. uri pripravlja koncert na spletu, na lastni spletni televiziji Dom Svobode. Vstopnice so že v prodaji.

Absolutni rekorder, ki že dobrih 16. let ohranja tradicijo božičnih koncertov in slovi po  razprodanih Stožicah, tokrat pripravlja programsko drugačen koncert. Če je zadnja leta več kot 11-tisoč ljudi romalo v največjo dvorano v Ljubljani, plesalo in prepevalo na vsa grla, bosta tokrat prevevala domačnost in toplina.

»Ker ste doma, pridem jaz k vam. Pripravite si dobre zvočnike, dovolj velik ekran, dobro si založite domači bife in hladilnik, obutev in obleka pa naj bosta topla, udobna, primerna za v dnevno sobo,« pravi Magnifico. 

Koncert iz televizijskega studia Dom Svobode si bo mogoče ogledati na svetovnem spletu. Vstopnico, s katero prejmete tudi povezavo do posnetka nastopa, si lahko zagotovite le na spletni strani www.entrio.si. Posnetek koncerta bo na spletu kupcem na voljo 24 ur od uradnega začetka.

Magnificov zadnji singel Say No When You Gotta Say Yes še vedno odmeva po radijskih postajah v Sloveniji, beleži številne oglede in poslušanja na glasbenih platformah. Mala istoimenska vinilna plošča pa je že skoraj razprodana.

 

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.