MAGNIFICO - ARENA STOŽICE

MAGNIFICO - ARENA STOŽICE

location-iconArena Stožice, Ljubljana

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MAGNIFICO - ARENA STOŽICE, 25.12.2022. v Arena Stožice, Ljubljana

MAGNIFICO ZADNJIČ V STOŽICE IN TO Z NAJDALJŠIM KONCERTOM V KARIERI!

Magnifico, ki že 18. let zapored 25. decembra prireja legendarne koncerte, bo tudi letos poskrbel, da bomo plesali in uživali v Areni Stožice. Tradicija se letos združuje s koncertno turnejo Tour de l'amour, ki se je začela aprila v Beogradu, zaključila pa se bo v ljubljanskih Stožicah, z najdaljšim koncertom v Magnificovi karieri. »Čutim, da moramo letos še posebej klicati dobre sile, da nam bo prihodnje leto naklonjeno. Na koncertu, ki bo najdaljši v moji karieri, bomo užili ljubezen, ogreli srca in pregnali temo,« pravi Magnifico.

Vstopnice za Magnificov najdaljši koncert v karieri so že v prodaji na spletni strani www.entrio.si, obiskovalci pa bodo vstopnico lahko kupili tudi na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Entrio po vsej Sloveniji.

Pomembno obvestilo za kupce vstopnic Tradicionalnega božičnega koncerta 2021 (25.12.2021): Vstopnice, ki so bile kupljene za koncert v Areni Stožice 25.12.2021, veljajo tudi za letošnji koncert. Na zelenem ringu in rdečem ringu bo veljala prosta izbira sedežev, na parterju pa bodo stojišča. 

Organizatorji dogodka sporočajo, da bodo upoštevali vsa priporočila za izvedbo varnega dogodka. 

Vprašanja glede vstopnic naslovite na naslov [email protected]

Deli dogodek: