JunioR & T.A.M.Z.Y.: live stream koncert @ Kino Šiška

O dogodku

Ljubljanska mladeniča JunioR in T.A.M.Z.Y., ki sta se s skupno uspešnico "Ura je 3" povzpela na sam vrh domače Apple Music hiphop lestvice, bosta v ekskluzivnem spletnem prenosu iz Šiške predstavila težko pričakovana nova EP-ja.

Jaka Nikitovič – JunioR in Jaka Tomšič – T.A.M.Z.Y. se z glasbo resneje ukvarjata šele nekaj let, a sta domačo glasbeno sceno že dodobra prevetrila s sodobnimi hiphop trendi – T.A.M.Z.Y. velja celo za enega od pionirjev slovenskega drilla. Poleg samostojnih in skupnih komadov, ki v okviru kolektiva in založbe Rose Valley Records nastajajo s producentom JONTom, sta sodelovala tudi z bolj uveljavljenimi slovenskimi izvajalci, kot sta Emkej in Burke.

Konec maja bo svoj EP izdal JunioR, v začetku junija pa T.A.M.Z.Y., oba pa bosta svoji prihajajoči izdaji predstavila v našem spletnem prenosu mesec prej. Obljubljata tudi skritega gosta, zato ne zamudite mladih upov domačega hiphopa!

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška

ENGLISH