INTERNAUTICA 2024

INTERNAUTICA 2024

location-iconMarina Portorož, Lucija - Portorož

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za INTERNAUTICA 2024, 16.05.2024. - 19.05.2024. v Marina Portorož, Lucija - Portorož

ODPIRALNI ČAS:

Četrtek 16. maja 2024 od 11.00 do 18:00 ure

Petek 17. maja 2024 od 10:00 do 19:00 ure

Sobota 18. maja 2024 od 10.00 do 21:00 ure

Nedelja 19. maja 2024 od 10.00 do 18:00 ure

INTERNAUTICA 26 / 16. – 19. Maj, 2024 - MARINA PORTOROŽ, SLOVENIJA

INTERNAUTICA je najpomembnejši jadranski navtični sejem in odlično izhodišče za dober nakup plovil, navtične opreme ter seveda za spoznavanje novosti in dosežkov domače in svetovne navtične industrije. Na pokritih razstavnih prostorih bodo razstavljavci kot doslej predstavljali predvsem navtično opremo, ponudbo storitev, raznovrstne pripomočke, za plovbo športna oblačila in novosti iz sveta karavaninga, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si bo mogoče ogledati veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic, napihljivih čolnov, avtodomov ter atraktivnih električnih vozil.

INTERNAUTICA, ki je uvrščena med uradne partnerske projekte Evropske komisije #EUGREENWEEK bo ponovno poskrbela za predstavitev energetsko učinkovito zasnovanih plovil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje, poleg tega pa bo v okviru kampanije »RE-thinkPLASTIC« tudi naprej vzpodbujala osveščanje javnosti o problematiki plastičnih odpadkov predvsem v morju in aktivno sodelovala pri iskanju s tem povezanih rešitev.

Najzanimivejši del Internautice so premierne predstavitve novih plovil in navtične opreme ter različni vsebinsko atraktivni dogodki povezani z morjem, ki se bodo zvrstili v štirih sejemskih dneh. Sejem ponuja pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje novih rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje je INTERNAUTICA nenadomestljiva priložnost za slovenski turizem - tudi ta išče vselej nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in Portorož v majskem času Internautice predstavlja nedvomno najboljše prizorišče za to.

INTERNAUTICA je več kot le sejem plovil. S svojo vsestransko odličnostjo, poslovno naravnanostjo, gospodarskim povezovanjem, pospeševanjem turizma in mnogimi športnimi ter družabnimi dogodki, ima pomembno vlogo pri pozitivnem spodbujanju regionalnega razvoja in gospodarstva.

Deli dogodek: