GAME GANG SHOW 24

GAME GANG SHOW 24

location-iconGospodarsko razstavišče, Ljubljana

GAME GANG SHOW 24

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za GAME GANG SHOW 24, 05.04.2024. - 07.04.2024. v Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Ste pripravljeni na ultimativno digitalno doživetje? Največji gamersko obarvan zabavni festival v Sloveniji, Game Gang Show 24, je nazaj!
Vračamo se s še večjim in bolj vznemirljivim dogodkom, ki bo navdušil tako zagrizene gamerje, kot tudi tiste, ki iščejo dobro zabavo.

Tudi tokrat se bo dogodek odvijal na Gospodarskem razstavišču, ikoničnem prizorišču, ki ga bomo preoblikovali v pravo digitalno čudo. Obljubljamo vam torej nepozabno izkušnjo v središču slovenske igraičarske scene.

Za ekskluzivni vpogled v program in najnovejše novice spremljajte naša družbena omrežja - Instagram, TikTok in YouTube, na katerih bomo postopoma razkrivali dodatne informacije, dodajali različne vsebine in vam omogočili tudi vpogled v zaodrje. Kot novost letos dodajamo tudi pravo parteeey dogajanje na Discord serverju. Bodite med prvimi obveščeni o vseh novostih in ostanite z nami za nova razkritja - obljubljamo, ne bo vam žal.

Za vse ostale informacije, FAQ-je in prijave ;) pa obvezno skočite na našo spletno stran.

Ste pripravljeni na next level? Zagotovite si svojo vstopnico in se nam pridružite na največji igričarski zabavi leta 2024!

Šole in društva, se za skupinski nakup vstopnic (10+) lahko obrnete na [email protected].

Za otroke do vključno 7. leta je vstop prost.

*Za festivalske vstopnice in dnevne vstopnice s ponovnim vstopom vstop z nepravilno nameščeno zapestnico ni mogoč in si pridržujemo pravico, da kršitelja na vhodu pooblaščena oseba odvrne.
*Zapestnica mora biti nepoškodovana in primerno zapeta na vidnem mestu na zapestju. Za pomoč se obrnite na osebje na vhodu.

Deli dogodek: