Game Changer E-Commerce & Fintech

Game Changer E-Commerce & Fintech

location-iconCukrarna, Ljubljana

Game Changer E-Commerce & Fintech

O dogodku

Prijavi se za Game Changer E-Commerce & Fintech, 04.12.2023. v Cukrarna, Ljubljana

Game Changer E-Commerce & Fintech

Tehnološka senzacija leta! Prva velika tehnološka konferenca o e-trgovini in finančni tehnologiji v Sloveniji, ki združuje obe področji in povezuje poslovne priložnosti z novimi priložnostmi za transformacijo. Osredotoča se na vsa napredna tehnološka področja, kot so umetna inteligenca, WEB3, kibernetska varnost, igrifikacija, družbeni mediji, Saas in trženje.

Na enem mestu bo združila sedanjost in prihodnost spletne trgovine in finančne tehnologije. Povezala bo predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucij, poslovnih skupnosti, študente in posameznike, ki že sodelujejo ali pa še bodo sodelovali v dinamičnem procesu digitalne preobrazbe.

Game Changer označujejo 3 besede: uporaben, napreden in inovativen. Vzemite si čas in ugotovite, v katero smer se premika svet na področju e-trgovine in finančne tehnologije.

Celodnevni program se bo odvil v dveh dvoranah, razstavnem območju in investitorski coni.
 
DVORANA 1 
SPREMEMBE V SVETU SPLETNE PRODAJE 

Začenši s temami obogatene resničnosti in mobilnega nakupovanja ter družbenih medijev kot orodij za spletno prodaje, se pomaknemo k novim strategijam za rast spletnih skupnosti, trendom in izzivom zbiranja osebnih podatkov strank, do najnovejših trendov v oblikovanju in distribuciji embalaže. Program prvi dvorani zaključimo s panelom AI / nova generacija e-trgovine. 
 
DVORANA 2 
PREMIKI NA PODROČJU FINANČNE TEHNOLOGIJE 

Pester program se začne s temo umetne inteligence v finančni industriji kot ključnega orodja za preoblikovanje procesov, preko regulacijskih procesov in vloge tehnologije blockhain, rasti segmenta alternativnih financ, integriranih financ, in rešitev programske opreme kot storitev (SaaS), do novih priložnosti, ki jih igrifikacija prinaša v fintech industrijo. 
 
BOŽIČKOV AFTER 

Po zaključku rednega dela programa bodo udeleženci in obiskovalci konference uživali na Božičkovi zabavi, kjer bodo ob dobri glasbi in v sproščenem vzdušju sklepali nova poznanstva in navezovali stike.

Deli dogodek: