FUKSI X-Mas OLDIES GOLDIES Vol 2; DAVID MORALES, DJ SPILLER in ostali

FUKSI X-Mas OLDIES GOLDIES Vol 2; DAVID MORALES, DJ SPILLER in ostali

location-iconL56, Ljubljana

Za nakup VIP Gold in VIP Platinum kontaktirajte [email protected]

FUKSI X-Mas OLDIES GOLDIES Vol 2; DAVID MORALES, DJ SPILLER in ostali

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za FUKSI X-Mas OLDIES GOLDIES Vol 2; DAVID MORALES, DJ SPILLER in ostali, 01.12.2023. - 02.12.2023. v L56, Ljubljana

Vam ob spominu na lanski #FUKSi X-mas Oldies Goldies še vedno zaigra srce in vas zasrbijo pete? Letos bo še bolj noro! Vrača se legendarni DAVID MORALES, v L56 pa bodo z njim nastopili še trije italijanski mojstri, ki so zaznamovali naše in svetovne arene: DJ SPILLER, Paolo Barbato in Davide Manali.

Če didžej za gramofoni preživi tri četrtine svojega življenja in pri 60. letih po vsem svetu še vedno redno razprodaja najbolj priljubljena plesišča za več tisoč žurerjev, je to najboljši dokaz tega, da še ni za staro šaro.
DAVID MORALES je bil zraven, ko se je na newyorških ulicah in depojih rojeval house, ko se je le-ta odcepil od hip hopa, ko sta ga z remiksi za največje ikone pop in rock glasbe s Frankiejem Knucklesom spravila na mainstream lestvice in radie in za to prejela tudi kak grammy, ko je osvojil super klube in mega festivale ... In še vedno je tukaj! Še vedno ustvarja odlično muziko, svoj radijski šov, se pojavlja na prestižnih založbah, kot je DEFECTED, na njegovih klasikah pa nove uspešnice gradijo zvezde, kot sta J Balvin in Skrillex. In še vedno obožuje Slovenijo in Slovenija obožuje njega. Ker je med njima posebna vez.


Da pa letošnji #FUKSi X-mas Oldies Goldies ne bo le ponovitev, ampak epska nadgradnja zadnjega Davidovega obiska, bodo 1. decembra poskrbeli še trije italijanski mojstri, ki so tudi zaznamovali klubsko in festivalsko sceno na sončni strani Alp.

DJ SPILLER je slovenskim plesalcem že pred četrt stoletja zlezel pod kožo z 'brazilskima' klubskima petardama 'Spiller From Rio (Do it Easy)' in 'Batucada', v glasbeno zgodovino pa se je zapisal z nesmrtno 'Groovejet (If This Ain't love)', s katero je do edinega UK #1 hita pripeljal Sophie Ellis-Bextor - in hkrati to preprečil spajsici Victorii Beckham. Cristiano je klubsko občinstvo navduševal tudi kasneje ('Sola', 'Jumbo', 'Urastar' ...), z njim smo plesali v Ambasadi Gavioli in festivalih, kot je DiscoNautica. In ja, še vedno je odličen selektor, spet pa zelo aktiven tudi pod okriljem znamk DEFECTED in GLITTERBOX.
Enako pa lahko zapišemo tudi za PAOLA BARBATA in DAVIDA MANALIA, ki sta s svojo muziko podložila prenekateri nepozaben epski nočni pobeg.

#FUKSi - Festival urbane kulture Slovenija je projekt agencije Collegium Mondial Travel - specialistov za potovanja in ustvarjalcev nepozabnih zabav.

VSTOP na prireditev je možen za obiskovalce 18+ let. Vsi mlajši lahko na prireditev vstopijo le v spremstvu staršev oz. skrbnikov. See less

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.