MAGNIFICO - Tradicionalni božični koncert 2021

MAGNIFICO - Tradicionalni božični koncert 2021

Arena Stožice, Ljubljana

Name Price Quantity
ZELENI RING - PROSTA IZBIRA SEDEŽA

Booking fee: 1.00 EUR per ticket

47.00 EUR
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

TRADICIJA OSTAJA: MAGNIFICO 25. DECEMBRA 2021 V ARENI STOŽICE

Magnifico, ki že od leta 2017 tradicionalno in do zadnjega sedeža polni ljubljansko Areno Stožice, bo zvestobo 25. decembru obljubil tudi letos. Tradicija koncertov na Magnificov datum se namreč ni prekinila že več kot 17 let. V Areni Stožice se zato tudi letos obeta šov, ki bo prebudil duha, širil ljubezen in vrnil toplino v naša srca. “Bilo je že huje, pa nismo jokali, pa tudi bolje, ampak nismo razumeli,” je povedal Magnifico, ter dodal, da bo letošnji koncert izkaz, da razumemo.
Veseli nas, da nam trenutne razmere omogočajo vsaj izvajanje koncertov, a je za njihovo izvedbo potrebnih nekaj prilagoditev. 

PROSTA IZBIRA SEDEŽEV: Skladno z ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa lahko organizatorji koncert izvedejo le, če je občinstvo sedeče. Prav tako je kapaciteta dvorane omejena na polovico, saj velja med obiskovalci en sedež razmika. Sedež razmika velja tudi za člane iste družine.  
Kupci vstopnic na parterju imate zagotovljeno sedišče z ustreznim razmikom. Ob prihodu v dvorano si boste izbrali sedež, ki bo takrat na voljo. Ko se število mest v parterju napolni, boste imetniki vstopnic za parter preusmerjeni na sedišča v zelenem ringu. 

Zaradi razmika med obiskovalci pa prav tako ne velja sedežni red na zelenem ringu. Organizator zato vse obiskovalce obvešča, da bo v Areni Stožice na parterju in v zelenem ringu veljala prosta izbira sedežev. 

URA ZAČETKA DOGODKA: Priporočamo, da se na dogodek odpravite pravočasno, saj bo v dvorani veljalo, da se zaradi proste izbire sedežev lahko obiskovalci posedejo tam, kjer želijo. Dogodek se bo začel ob 20. uri, vstop za obiskovalce pa bo možen že ob 18. uri. 

PCT POGOJ: Trenutno velja, da je vstop v dvorano mogoč le z izpolnjenim PCT pogojem, ob predložitvi osebnega dokumenta. Obiskovalci pa morajo imeti tudi kirurško masko ali masko FFP2, ki je na obraz ustrezno nameščena in da pokriva nos in usta. 

Zgoraj zapisane informacije veljajo skladno z ukrepi, ki so trenutno v veljavi. V primeru, da bodo do koncerta še dodatne spremembe, vas bomo obvestili. Hvala za razumevanje in hvala, ker ostajate z nami tudi v teh časih. 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@entrio.si in info@magnifico.si.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more