Terms of sale

Povzetek:

Z uporabo sistema se strinjate z vsemi pravicami, obveznostmi in odgovornostmi tega dokumenta, kar velja tudi kot pogodba med uporabnikom in Entrio.

1 Opis storitve

Entrio.si d.o.o. (v nadaljevanju "Entrio") omogoča in vodi promocijsko prodajo izdelkov / storitev kot posrednik v imenu in za račun organizatorja preko spletne strani www.entrio.si in povezanih strani (v nadaljnjem besedilu: "sustav Entrio", "Strani"). Sistem Entrio je namenjen predvsem organizatorjem dogodkov,srečanj, praznovanj, konferenc, seminarjev, virtualnih in podobnih dogodkov, ki vam omogočajo, da oglašujete svojo registracijo, prodajate vstopnice in spremljajoče izdelke / storitve kot tudi številna analitična in spremljajoča orodja za povečanje produktivnosti dogodka.

Organizator je vsak obiskovalec sistema Entrio, ki je uspešno vnesel svoj izdelek / storitev / dogodek v sistem Entrio s ciljem spodbujanja in / ali prodaje omenjenega izdelka / storitve / dogodka.
Kupec je vsak obiskovalec sistema Entrio, ki je prišel na spletno stran z namenom obveščanja in / ali nakupa izdelka / storitve, ki je na voljo v sistemu Entrio.
Uporabnik je vsak obiskovalec sistema Entrio, vključno z organizatorji in kupci.

Ta dokument je elektronska pogodba med Entrio in Uporabnikom kjer obe strani sprejemata vse pravice, obveznosti in odgovornosti, ki jih vsebuje.

Povzetek:

Za nakup vstopnic, se je potrebno registrirati v sistemu, pravtako lahko kadarkoli dostopate do njih.

2 Registracija uporabniškega profila

Za nakup izdelkov ali storitev, ki so na voljo na sistemu Entrio od uporabnika, je potreben predhodni uporabniški profil (prijava). Odpiranje uporabniškega profila je bistvenega pomena, da bi imel uporabnik lahkoten in enostaven dostop do svojih produktov in naročil, pregledovanje preteklih nakupov in enostavno urejanje nastavitev.

Z registracijo ali z odpiranjem profila, nakupom ali prenosom vstopnic na sistemu Entrio se šteje, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel te pogoje prodaje in splošne pogoje uporabe.

Povzetek:

Pogoje uporabe je mogoče spremeniti, zato vam svetujemo, da jih občasno pogledate.

3 Sprememba pogojev

Entrio si pridržuje pravico, da lahko kadar koli, brez predhodnega obvestila, če meni, da je to potrebno, odpravi ali spremeni pogoje prodaje v tem dokumentu. Zato priporočamo, da uporabniki občasno prebirajo informacije v prodajnih pogojih, ki vas obveščajo o teh spremembah. Upoštevajte, da če je sprememba prodajnih pogojev in uporabnik še naprej uporablja sistem Entrio, se razume, da so novi pogoji v celoti prebrali, razumljeni in sprejeti.

Povzetek:

Entrio je posrednik pri prodaji vstopnic in drugih izdelkov / storitev za organizatorje in promotorje dogodkov.

4 Nakup vstopnice

Podjetje Entrio ni lastnik niti ne razpolaga s proizvodi / storitvami, ki so na spletni strani, zato ne more biti odgovoren za morebitne pomanjkljivosti ali druge težave, ki se lahko pojavijo pri uporabi storitev/proizvodov, ki jih ponuja.

Entrio je posrednik pri prodaji vstopnic in drugih izdelkov / storitev za organizatorje in promotorje dogodkov. Vstopnica, kupljena na sistemu Entrio, se izda v imenu kupca ali ime, ki ga kupec določi in je last organizatorja in je dokazilo o nakupu določenega izdelka ali storitve.

Povzetek:

Plačate lahko s katero koli kartico.

5 Plačilo

Podjetje Entrio kupcem omogoča nakup preko bančnih kartic. Storitev in obdelavo plačil izvaja pa sistem WSPay, ki ga je pooblastil Entrio.

Glede na nastavitve dogodka je plačilo izdelkov / storitev v sistemu Entrio mogoče z naslednjimi karticami:

  • MasterCard®
  • Maestro®
  • Visa (i Visa Electron)

Poleg bančnih kartic lahko vstopnice kupite tudi z bančnim nakazilom, odvisno od nastavitev dogodka neposredno na račun Entria, v skladu z navodili na strani za plačilo.

Bančno plačilo je samodejno onemogočeno 96 ure pred začetkom dogodka, da lahko Entrio tvoje plačilo pravi čas evidentira in pošlje vstopnice.

V primeru bančnega plačila, vse rezervacije in vstopnice, za katere nismo prejeli plačila znotraj 72 delovnega časa od trenutka rezervacije, bo nepovratno preklican.

Povzetek:

Karte vam bomo poslali na e-poštni naslov, ki ste ga uporabili pri registraciji.

6 Dostava vstopnic

Po uspešnem nakupu Entrio vstopnice bodo uporabnikom na voljo v digitalni obliki na njegovem uporabniškem profilu v sistemu Entrio in poslane na njegov e-poštni naslov. Odvisno od možnosti, ki jih ponuja organizator in izbira možnosti kupca, se lahko vstopnice oddajo tudi na druge načine, kot je dostava po pošti.

Povzetek:

Vstopnico vedno hranite na varnem in pripravite, da jo pokažete na na dogodek vhodu.
Entrio si prizadeva maksimalno poenostaviti postopek preverjanja vstopnic na vhodu, organizatorji pa se odločijo za to, in Entrio ne more vedno vplivati na to.

7 Uporaba vstopnic

Kupec je dolžan hraniti kupljene vstopnice Entrio, njihove serijske številke in črtne kode ter jih ne sme posredovati tretjim osebam. Za ukradene, izgubljene, uničene ali kopirane vstopnice ni odgovoren niti Entrio niti organizator. Kupec se mora zavedati, da če nekdo ukrade celotno karto Entrio ali njegovo serijsko številko, črtne kode, organizator v nekaterih primerih ne more vedeti, da je ta vstopnica ukradena in zato ima prva oseba, ki vstopa v prireditev s to vstopnico, svojo serijsko številko ali črtno kodo, veljavno vstopnico, vsi za tem pa ne.

Pri vstopu na dogodek lahko organizator preveri veljavnost vstopnice na enega od naslednjih načinov:

  • S preverjanjem osebnega dokumenta stranke
  • Vizualni pregled tiskanih vstopnic Entrio
  • Preverjanje vstopnic Entrio na mobilnem telefonu kupca
  • S posebnim bralnikom preveri vstopno kodo (črtno kodo, QR kodo itd.)

Reprodukcija, prodaja ali trgovanje z vstopnicami je strogo prepovedano, razen če ni izrecno navedeno drugače .

Vsak poskus uporabe vstopnic, ki niso v skladu s temi pogoji in pogoji, bo dekativiral vstopnico.

Povzetek:

Povračilo denarja je možno samo v primeru odpovedi dogodka, spremembe njegovega datuma ali v primeru pomembne spremembe programa, kot so ključni izvajalci.
Povračila niso možna iz osebnih razlogov.

8 Povračila in reklamacije

Entrio ne organizira dogodkov in ne more vplivati na njihovo organizacijo.
Zaradi tega Entrio ni odgovoren za kakršna koli vračila, temveč je to naloga organizatorja. Vendar pa bo Entrio storil vse, da bo zagotovil vračila v primeru zamud, odpovedi dogodkov ali bistvenih sprememb programa, ključnih izvajalcev.
Podjetju Entrio ni treba obvestiti kupcev o vseh spremembah, ki so se zgodile, kot so zamuda ali odpoved dogodka.

Vračilo denarja je mogoče izključno v primeru odpovedi dogodka, spremembe njegovega datuma ali v primeru pomembnih sprememb v programu kot so ključni izvajalci. Vračilo denarja ni mogoče v primeru osebnih težav, kot so bolezen, poslovne obveznosti, sprememba mnenja ali podobno.

V skladu s čl. 79. st. 12. Zakon o varstvu potrošnikov, kupec nima pravice do enostranske odpovedi pogodbe na daljavo (vračilo denarja), saj je predmet naročila opravljanje storitev prostega časa, v točno določenem obdobju.

V primeru vračila denarja nastalih stroškov, kot so stroški dostave, transakcijski stroški ali zunanji stroški naročnika, ki se nanašajo na potne stroške, prenočitve itd., Ne bodo povrnjeni kupcu in kupec se strinja, da jih ne bo zahteval od podjetja Entrio.

Pristojbina za izdajo vstopnic, ki jo zaračuna Entrio, je nepovratna, tudi v primeru odpovedi dogodka, saj je storitev priprave in izdaje vstopnic od strane Entria v celoti zagotovljena tudi v primeru odpovedi dogodka, za kar odpoved Entrio v nobenem primeru ne more biti odgovoren.
S sprejemom teh pogojev kupec potrjuje, da je to določbo razumel in da v primeru odpovedi dogodka ali odpovedi pogodbe z Organizatorjem iz kakršnega koli drugega pravnega razloga, ne bo mogel dobiti povračila Pristojbine za izdajo vstopnic.

Ko se vračilo izvede za odpovedan dogodek, bo Entrio, odvisno od tega, kako se opravi nakup / plačilo, znesek cene vstopnice, zmanjšane za s tem povezane stroške (dostava, transakcija, storitev itd.), vrnil stranki na kreditno kartico ali bančni račun ali na prodajnem mestu, na katerem je bila vstopnica kupljena.

Če dogodek ni potekal, če ni prejel plačanega izdelka / storitve, mora kupec v sedmih (7) dneh obvestiti podjetje Entrio od pričakovanega pričetka dogodka, dostave izdelkov / storitev. Če kupec v predpisanem roku ne obvesti podjetja Entrio, se šteje, da je zadovoljen s plačanim izdelkom / storitvijo ali storitvijo, da dogodek poteka in izgubi pravico do vračila.

V skladu s 10. členom Zakona o varstvu potrošnikov lahko uporabnik pisno pritožbo pošlje na naslednji elektronski naslov: [email protected] ali preko pošte na naslov: Entrio.si d.o.o., Kotnikova 5, 1000 Ljubljana, Slovenija. V pritožbi mora navesti svoje ime, priimek in e-poštni naslov ali poštni naslov. Odgovor se pošlje pisno najpozneje v 15 dneh od datuma prejema pritožbe