TRILOGIJA - MAGNIFICO & MASAYAH

TRILOGIJA - MAGNIFICO & MASAYAH

location-iconTrojiški trg, Sv. Trojica v Slov. goricah

TRILOGIJA - MAGNIFICO & MASAYAH

More about the event

Buy tickets for TRILOGIJA - MAGNIFICO & MASAYAH, 22.12.2023. - 23.12.2023. in Trojiški trg, Sv. Trojica v Slov. goricah

Čarobna TriLogija 2023 bo otvorila Zimsko pravljico v Sveti Trojici v Slovenskih goricah. Posebni božični koncert Magnifica in predskupine - Masayah bo zagotovil nepozabno glasbeno doživetje.

Pridobite svoje vstopnice za ČAROBNO TRILOGIJO 2023- nastop Magnifico & Masayah, ki bo potekal od 22. 12. 2023 na Trojiškem trgu v  Sv. Trojici v Slovenskih goricah.

⭐ Uživajte v ponudbi pijač in drugih prazničnih dobrot na stojnicah

🕰️ Kdaj: Petek, 22. 12. 2023

📍 Kje: Trojiški trg ➡️ Začetek ob 20.00 ➡️ Zaključek ob 02:00 uri

🎟️ Vstopnice Vstopnice so na voljo v trgovini OMW, Trafika 3DVA ter na spletu preko www.entrio.si.

➡️ Starostna omejitev Na dogodek so dobrodošle tudi mladoletne osebe, vendar je za obisk potrebno kupiti vstopnico, pri čemer starši ali skrbniki prevzemajo odgovornost. Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu določa, da je med 00.00 in 05.00 uro vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov za osebe, mlajše od 16 let, prepovedano na prireditvah in gostinskih obratih, kjer se streže alkoholne pijače.

TriLogija 2023 - Sveta Trojica v Slovenskih goricah, vam bo prinesla nepozabne trenutke, ki se bodo zapisali v spomin za vedno. Ne zamudite priložnosti doživeti čarobnost glasbe, umetnosti in druženja v objemu narave. Izkoristite zgodnjo ponudbo vstopnic in se nam pridružite na tem edinstvenem glasbenem dogodku!

Share event: