Sinergia x AlterEgo

Sinergia x AlterEgo

location-iconGala Hala, Ljubljana

Sinergia x AlterEgo

More about the event

Buy tickets for Sinergia x AlterEgo, 12.11.2022. - 13.11.2022. in Gala Hala, Ljubljana

Alter ego: "An alternative self, which is believed to be distinct from a person's normal or true original personality."
•••
Mračen november je čas razkroja in ponovnega rojstva. Če bi se lahko rodil/a še enkrat - kdo bi postal/a? Katere želje bi si izpolnil/a? In še pomembneje, kako bi plesal/a? 
Sinergia se vrača s plesom v maskah in kostumih, kjer si lahko odgovoriš na vsa ta vprašanja - in še več.

Vabljen/a na proslavljanje tistega dela sebe, ki se ga bojiš in tudi veseliš, vendar ga mogoče v fizični obliki nikoli ne izraziš - preko cone udobja in poznanega. Odpri svojo omaro, obleci nekaj res posebnega in pridi plesat z nami. Naj živi tvoj Alter Ego! 

LINEUP:
UNSYN (ECLYPSE)
Jerpa (Sinergia)
Saint Gregor (Sinergia)
PS: Kot vedno pa lahko računate tudi na live inštrumente, kot so saksofon, djembe in cajoni ????

Call for open decks: Na zadnjem eventu smo prejeli ogromno zanimanja za open decks, zato smo se odločili, da spet damo nadobudnim DJjem iz naše skupnosti priložnost, da ogrejejo Galo Halo. Če te zanima, nam piši na [email protected]!

PIJAČA:
Bar s pijačo po uradnih Gala Hala cenah.

DRESSCODE & VIBE:
Naj padejo maske, ki jih nosimo v vsakodnevnem življenju in plesišče zavzamejo naši drugi jazi.
Prostora je v Gali Hali dovolj za vse persone in materiale: vintage in retro kose, kimone, pelcmontle, lateks, čipke, lasulje, živali, kultne osebnosti … Brez meja!
•••
ABOUT SINERGIA
Najboljše stvari se zgodijo, ko se z ljudmi ujamemo v trenutku. Ko se prostor napolni z energijo, glasba prevzame smer večera in ideje krožijo. ✨
Sinergia je gibanje, ki povezuje ljudi in ustvarja prostor, kjer se ljudje počutijo varne, sprejete in podprte v lastnem izražanju. S kulturnimi dogodki si prizadevamo za celosten razvoj družbe in podporo posameznikom v duhovni in osebnostni rasti.

Share event: