Portorose in July: Gramatik

Portorose in July: Gramatik

location-iconCentralna plaža Portorož, Portorož

Portorose in July: Gramatik

Tickets / services / products

Price

Quantity

Redna cena

1.00 EUR

29.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

More about the event

Buy tickets for Portorose in July: Gramatik, 30.06.2024. - 01.07.2024. in Centralna plaža Portorož, Portorož

Portorose in July:

Ob GRAMATIKU na portoroški plaži še BABY LASAGNA!

Prvi nastop hrvaškega superzvezdnika v Sloveniji po Evroviziji.

 

V nedeljo, 30. junija, se bo plaža v Portorožu spremenila v festivalsko prizorišče! Organizatorji enodnevnega festivala Portorose in july, kjer bo kraljeval slovenski producent svetovnega formata, Denis Jašarević – Gramatik, razkrivajo vse nastopajoče. Med novimi imeni na seznamu je tudi trenutno najbolj priljubljen hrvaški izvajalec na svetu – Baby Lasagna!

Že pred desetimi leti so o Gramatiku pisali številni svetovni mediji. Tako je na primer kritik v Huffington postu zapisal trditev, ki drži še danes: »Gramatiku je uspelo filozofijo hip hopa prenesti v elektronski svet ter ustvariti edinstven, organsko čist in čustveno nabit glasbeni slog.« Edinstvenost se bo odrazila tudi na prizorišču v Portorožu, kamor je Gramatik povabil številne glasbene sopotnike, s katerimi piše prav posebne glasbene zgodbe. Na odru, kjer bo za produkcijo poskrbela Gramatikova najbližja ekipa, se bodo tako zvrstili: Teo Collori & Momento Cigano, Gisaza, Benjamin Shock Live & guests, Denis Beganović, Drill, Masayah, Brale ter Baby Lasagna.

Marko Purišić alias Baby Lasagna po uspešnici Rim Tim Tagi Dim, s katero je osvojil drugo mesto na letošnji Evroviziji, še vedno ohranja priljubljenost na svetovnem nivoju. Z več kot 36 milijoni poslušanj na platformi Spotify dodatno nadgrajuje viralnost, kraljuje na lestvicah, predvsem pa nagovarja širok spekter občinstva. V Portorožu bomo kot prvi v Sloveniji 30. junija z njim zaplesali na dogodku poletja. In z gotovostjo lahko trdimo, da je to najboljši glasbeni nabor, ki ga trenutno ponuja Istra.

________________________________________________________________

Organizator koncerta je Avditorij Portorož- Portorose s podporo Občine Piran, Turističnega združenja Portorož in Okolja Piran.

Share event: