PLAVI ORKESTAR V VISTA PARKU VELENJE

PLAVI ORKESTAR V VISTA PARKU VELENJE

location-iconVISTA Prireditveni oder in prostor Velenje, VELENJE

VIP VSTOPNICE BODO NA VOLJO ZA NAKUP KMALU.

Tickets / services / products

Price

Quantity

FAN PIT early bird 1

1.00 EUR

FAN PIT je ograjen prostor ti pod odrom

34.90 EUR

FAN PIT je ograjen prostor ti pod odrom

PARTER early bird 1

1.00 EUR

29.90 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

More about the event

Buy tickets for PLAVI ORKESTAR V VISTA PARKU VELENJE, 30.08.2024. in VISTA Prireditveni oder in prostor Velenje, VELENJE

Legendarni PLAVI ORKESTAR se vrača na slovenske odre!


13.7. TARTINIJEV TRG PIRAN
30.8. VISTA PARK VELENJE

Kultna pop rock skupina PLAVI ORKESTAR je prodala 5 milijonov plošč in nastopila na več kot 2500 koncertih. Postali so najbolj pomemben ustvarjalec urbane kulture in jugoslovanske rock glasbene scene ter koncertna atrakcija, ki vedno privabi ogromno število ljudi. Še vedno ostajajo največji kulturni fenomen, njihove uspešnice so še danes del radijskih glasbenih oprem, neizogibne so na vseh žurih in že leta povezujejo vse generacije. Njihovi koncerti so praviloma razprodani, podrli so vse rekorde v prodaji vstopnic, skupno število njihovih koncertnih obiskovalcev presega celo 10 milijonov. Na njihovem zadnjem koncertu v Sarajevu si jih je ogledalo 50.000 ljudi, leto pred tem pa na beograjskem Beer festu kar 120.000.

Konec poletja bomo zaključili v Vista parku Velenje, ki je edinstveno prizorišče in bo 30.8. gostilo drugi koncert Plavega Orkestra.

Ne zamudite dveh spektaklov in podoživite nostalgični spomin na čase, ko so bili “eni in edini” ter z njimi zapojte že ponarodele pesmi ''Suada'', ''Bolje biti pijan nego star'', ''Ako su to samo bile laži'', ''Sava tiho teče'', ''Goodbye teens'', ''Kaja'', ''Odlazim''...

Invalidne osebe na vozičku morajo svojo željo po udeležbi obvezno predhodno najaviti na [email protected]. Spremljevalec invalidne osebe na vozičku mora vstopnico kupiti.

Share event: