Nipke & The Nipples: live stream koncert @ Kino Šiška

#Datum će biti naknadno najavljen

until the event

Get your ticket on time!

If you already registered for this virtual event - join here

Name Price Quantity
Single ticket

Organizer paid the Booking fee for you

7.00 EUR
Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.
Family Pack

Organizer paid the Booking fee for you

20.00 EUR
Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR
Basis
Discount
Tickets: 0.00 EUR
x Fee : 0.00 EUR
Total:
0.00 EUR

Payment methods

  • Cards
  • Bank transfer

More about the event

V Šiškinem spletnem prenosu bo nastopil vsem znani veteran slovenske hip hop scene Nipke z bendom The Nipples! 

Veteran slovenske hip hop scene Boštjan Nipič – Nipke, član uspešnega produkcijskega tima Dravle Records, je svoj prvenec izdal leta 2015. Z uspešnicami, kot so "Všeč tko k je", "Bejba z neta", "Popoln lajf" in "Ina", se je trdno zasidral med poslušalci in na radijskih valovih. Ko je prejel zlato piščal za pesem leta 2016 ("Noben me ne razume"), naslednje leto pa z Rokom Trkajem še medijski žaromet za pesem leta 2017 ("Vsi smo na istem"), je hip hop glasbo v Sloveniji pripeljal tudi med širšo javnost.

V pesmih Nipke opisuje svoje življenje, izkušnje in razmišljanje ter se dotika najbolj vsakdanjih tematik, zato se poslušalci z lahkoto povežejo z njegovimi vsebinami. S svojim bendom The Nipples je leta 2019 razprodal Cvetličarno in redno polnil domača koncertna prizorišča, poleg vrste domačih hiphoperjev pa je med drugim sodeloval tudi z dvojcem zalagasper. Trenutno s svojo ekipo Dravle Records promovira lani izdani album Buden, cela ekipa pa se že zelo veseli povratka na oder, čeprav zaenkrat le v spletnem formatu.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah.

Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.

ENGLISH