MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5

MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5

location-iconCvetličarna, Ljubljana

MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5

Tickets / services / products

Price

Quantity

REDNA CENA

1.00 EUR

19.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

More about the event

Buy tickets for MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5, 08.06.2024. in Cvetličarna, Ljubljana

😈ZAVEDNO LEPIH 5😈

Z velikim navdušenjem in ponosom napovedujemo poseben večer, ki bo zaznamoval 5 let ustvarjanja izjemne glasbene umetnice Masayah. Po legendarnem večeru v Kinu Šiška, ki je postavil nove mejnike v njeni karieri, se Masayah vrača na oder Cvetličarne s svojim samostojnim koncertom, ki obljublja še večji spektakel.

Ta poseben dogodek ne bo le praznovanje njenih dosedanjih uspehov, temveč tudi pogled v prihodnost, saj bo Masayah premierno predstavila tako nove člane odrske zasedbe, kot nove komade, ki bodo izšli v obdobju do Cvetličarne. Obetajo se nam ekskluzivne izvedbe, ki bodo prvič zazvenele pred živo publiko in čustveni trenutki, ki bodo obeležili 5 let Masayanja.

Poleg že znanih hitov, ki so Masayah izstrelili med glasbene zvezde, se obeta večer poln novih melodij, nepozabnih trenutkov in presenečenj, ki bodo koncert naredili še bolj poseben. Ta večer bo prava poslastica za vse, ki ste v preteklih letih spremljali njeno pot, kot tudi za tiste, ki se boste v njeno glasbo zaljubili na novo.

Starostna omejitev: 18+

Share event: