MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V KRŠKEM

MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V KRŠKEM

location-iconKULTURNI DOM KRŠKO, Krško

More about the event

Buy tickets for MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V KRŠKEM, 01.12.2023. in KULTURNI DOM KRŠKO, Krško

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

ČAROBNI KONCERT V KRŠKEM

Ne zamudite nepozabnega večera, polnega čustev, iskrenih zgodb in glasbe v KULTURNEM DOMU Krško. Marjetka in Raay, znana kot Maraaya, s svojo zasedbo začenjata prvo koncertno turnejo! Na prvi decembrski dan prihajata na čarobni koncert v Krško!

"Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da deliva čarobne trenutke in zgodbe, ki so oblikovale najine pesmi in naju v teh 20 letih," poudarjata Maraaya.

Praznujeta 20 let ljubezni in glasbe z 20 nepozabnimi čarobnimi koncerti. Prvi so na sporedu že letošnjo jesen in zimo in med njimi sta se odločila za čarobni koncert v Krškem. Na sporedu bodo uspešnice, ki so jih ljubitelji Maraaye vzeli za svoje: Drevo, 1000 let, Življenje, Le ob tebi, Nebesa, Sva, Zdaj pa greš in mnoge druge. Marjetka in Raay bosta na svoji turneji predstavila tudi pesmi, ki bodo prvič slišane in uradno izdane šele v prihodnjih mesecih in letih. V sklopu prve turneje sta se odločila za intimne, "butične" dvorane širom Slovenije, kjer bodo poslušalci lahko doživeli Maraayo v vsem svojem sijaju.

"Za naju je to priložnost, da od blizu začutiva svoje občinstvo in deliva z njimi čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let in predstaviva zgodbe, ki se skrivajo za nastankom najinih pesmi, ki so jih poslušalci vzeli za svoje in se z njimi poistovetili," dodajata Marjetka in Raay.

 

Za še bolj doživet večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.

- *Ekskluzivni dostop:* Vstopite na prizorišče skozi posebej označen vhod, namenjen samo obiskovalcem s Premium dostopom, kar omogoča hitrejši in bolj tekoč prehod.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium karte so na voljo v omejenem številu.

Share event: