BOOOM! - ODISEJA

BOOOM! - ODISEJA

location-iconSiTi Teater, Ljubljana

BOOOM! - ODISEJA

Choose a position

You currently have no tickets in the shopping cart

  • Tickets / services / products

    Price

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Position: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Tickets:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Fee :

{{customerFeeTotal}} EUR

Basis:

{{baseTotal}} EUR

Discount:

-{{discount}} EUR

Total:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

{{ promoCodeMessage }}

Note: if the discount promo code is valid, the discount will be applied in the next step

Please leave no empty seats

{{ data.lang }}

More about the event

Buy tickets for BOOOM! - ODISEJA, 15.05.2024. in SiTi Teater, Ljubljana

Kupi karte oz. vstopnice za: BOOOM! SHOW KONCERT, ki bo 15.5.2024 v Ljubljanskem SitiTeatru.

Koncert skupine BOOOM! ob predstavitvi novega Albuma “ODISEJA”.

Trije frontmani skupine BOOOM! Luka, Patrik in Matevž, so v leto 2024 vstopili na krilih pesmi Dance Like This, z odličnim 5-članskim live bandom.

15.Aprila letos, pa izdajo nov avtorski Album Odiseja( zvok sodobnega usa- in brit-popa) za katerega so sami napisali glasbo in besedila, ga sproducirali z Matejem Pečaverjem, mastering pa naredili v Londonu. Poganja jih kitarski pop zvok ter triglasne vokalne harmonije in so mojstri odrskega nastopanja.

Lani se jim je le za eno točko izmuznila zmaga na festivalu MMS,kjer so vseeno prejeli prestižno nagrado Danila Kocjančiča za najbolj obetavne mlade avtorje, letos pa je njihovo avtorsko in izvajalsko kvaliteto potrdila tudi žirija festivala Una voce per San Marino (v žiriji je bil tudi član akademije Grammy ter profesionalci iz italijanske glasbene in medijske industrije), kjer so med skoraj 800 kandidati iz 31 držav zasedli odlično 5. mesto, za seboj so pustili tudi večino povabljenih zvezd, od dance ikon, kot sta Corona (Rhythm of the Night) in Ice MC (Rainy Day) do zmagovalcev San Rema, Marcelle Belle in dua Jalisse ter člana priljubljene skupine Articolo 31.

Letos je glasba skupine BOOOM! že prišla v rotacijo Vala 202, Radia 1, HitradiaCenter ter številnih drugih radijskih postaj (Antena, Toti, Capris, Koper, Krka, R94,Primorski Val, Kranj, Fantasy, Štajerski val ...).Redno o njih v svojih oddajah poročajo Pop TV, TVS in Planet TV, prispevke ter pogovore z njimi pa objavljajo vsi relevantni tiskani in spletni mediji. Od tujih velja izpostaviti intervju za Wiwibloggs, najvplivnejši medij, ki spremlja Pesem Evrovizije.

Priznani glasbeni urednik z Vala 202 o prihajajočem albumu: »Coldplayevsko evforičen, dobra produkcija, backvokali delajo presežek.«

Z nakupom vstopnice za koncert, jih boste podprli pri njihovem nadalnjem ustvarjanju ter se pridružili “Booom!” Avanturi do Odiseje.

Share event: