Začetek Sem'škega poletja s FEHTARJI

Začetek Sem'škega poletja s FEHTARJI

location-iconParkirišče pri PGD Semič, Semič

Začetek Sem'škega poletja s FEHTARJI

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Začetek Sem'škega poletja s FEHTARJI, 28.06.2024. - 29.06.2024. u Parkirišče pri PGD Semič, Semič

ZAČETEK SEM'ŠKEGA POLETJA S FEHTARJI


Pridružite se nam ob posebnem koncertu, ki ga prireja Prostovoljno gasilsko društvo Semič ob praznovanju njihove 130. letnice! Prvič na sončni strani Gorjancev nam bodo zaigrali eni in edini FEHTARJI!
Pripravite se na "podeželski rock’n’roll" z legendarnimi FEHTARJI - Samo Kališnik, Blaž Jenkole, Domen Kovač in Matic Plevel, ki bodo poleg klasičnega šundra zabavali tudi s štrom kitarami, trobili, pihali in bobni!
Ob domačem špricarju bomo skupaj prepevali njihove največje hite, kot so Štorklje, Sladoled, Schatzi. Vsi ljubitelji traktorjev boste lahko kričali na Zetorja. Vsi Dolenjci, pripravite se, da najbolj glasno zapojete na BLU!
Poleg Fehtarjev nas bo zabaval tudi: DJ DOMAČI.
Pripravite pa se tudi na belokranjsko glasbeno presenečenje.


KDAJ? Petek, 28. junij 2024
KJE? Parkirišče pri gasilnem domu Semič (Črnomaljska cesta 3, 8333 Semič)
NAKUP VSTOPNIC ➡ Vstopnice sona voljo preko Entrio.si & njihovih prodajnih mest.


STAROSTNA OMEJITEV:
Starostna omejitev: 16 +
Mladoletne osebe so dobrodošle, vendar morajo biti v spremstvu staršev ali skrbnikov.
Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu določa, da je med 00.00 in 05.00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na eventih, kjer se točijo alkoholne pijače.


Kdo bo ZAN'GA DAL v Semiču?

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.