[ODPOVEDAN] Vičstock Avdicija 2020

[ODPOVEDAN] Vičstock Avdicija 2020

Orto bar, Ljubljana

O događaju

Dogodek je odpovedan.

Vračilo denarja za vstopnice, ki so bile kupljene na spletni strani Entrio.si, bo avtomatsko opravljeno najkasneje mesec dni po načrtovanem začetku dogodka (21.04.2020.).
V primeru, da ste vstopnice kupili na enem izmed prodajnih mest Entrio, morate poslati zahtevek za vračilo denarja na email naslov reklamacije@entrio.si.
Prosimo upoštevajte, da vračilo denarja za že kupljene vstopnice na prodajnem mestu ni mogoče!


VIČSTOCK
je največji dijaško organizirani glasbeni festival v Sloveniji, ki letos poteka 26. leto. Avdicija je nekakšna uvertura v sam Vičstock.

VIČSTOCK AVDICIJA 2020 bo, zaradi preventivnih ukrepov v zvezi s koronavirusom, na žalost odpovedana. Vseeno bo potekala brez publike, posnetki nastopov pa bodo objavljeni na spletu, kjer boste za svoj najljubši bend lahko tudi glasovali. Upoštevali pa bomo tudi glasove strokovne žirije.

❗️KARTE❗️

Vse, ki ste karte že kupili, obveščamo da boste denar lahko dobili nazaj. Reklamacije so možne do 2.4.2020
➡️Če ste vstopnico kupili na fizičnem prodajnem mestu, se obrnite na mail reklamacije@entrio.si s svojimi osebnimi podatki, številko TRR bančnega računa ter sliko vstopnice.
➡️Če ste vstopnico kupili preko spleta, se obrnite na mail reklamacije@entrio.si s številko TRR bančnega računa ter številko vstopnice (sporočilo napišite iz maila, katerega ste uporabili za nakup vstopnic).

 

Facebook: facebook.com/festivalvicstock

Instagram: instagram.com/vicstockfest

Spletna stran: vicstock.si