Večeri na terasi: Leopold I. in Drügi

Večeri na terasi: Leopold I. in Drügi

location-iconTerasa Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja L, Škofja Loka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Večeri na terasi: Leopold I. in Drügi, 27.06.2024. u Terasa Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja L, Škofja Loka

Leopold I. je gornjeradgonski raper, ki v svojih besedilih portretira malega človeka. Odstira zavese na fluorescentnih fasadah urejenih podeželskih hiš in na videz popolnim družinam kuka v krožnike po nedeljski maši. Leopold I. se je na slovenski glasbeni sceni uveljavil leta 2021 z vrsto prodornih in družbeno angažiranih skladb, ki jih je leta 2022 zaokrožil na svojem debitantskem albumu Dobro jütro.


Spremlja ga njegov band, Drügi, ki ga sestavljajo Karlo Petrović (bobni), Filip Vadnu (kitara), Vid Turica (bas) in Žan Hauptman (klaviature, synth, vokal).

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.