Still Corners | Festival In Memoriam prof. Peter Hafner #14

[OTKAZANO] Still Corners | Festival In Memoriam prof. Peter Hafner #14

location-iconŠkofjeloški grad, Škofja Loka

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.si/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Still Corners | Festival In Memoriam prof. Peter Hafner #14, 04.08.2023. u Škofjeloški grad, Škofja Loka

OBVESTILO ORGANIZATORJA

 

Organizator sporoča:

 

Koncert Still Corners je ODPOVEDAN!

 

Pričakovali smo močan dež ne pa poplav in plazov kakršnim smo priča v Škofji Loki in okolici. Selška in Poljanska Sora sta cesti v dolini že poplavili,  napovedano novo deževje popoldne in zvečer ne obeta nič dobrega niti za varen dostop do Škofje Loke iz smeri Ljubljane in Kranja.

 
Ne preostane nam drugega, kot odpovedati težko pričakovani koncert Still Corners ob zaključku 14. Hafnerjevega memoriala.

 


O morebitnem nadomestnem terminu in vračilu kupnine vas obvestimo v naslednjih dneh.

 Ostanite na varnem,

Ekipa Memoriala

 

 ______________________________________________

 

FESTIVAL IN MEMORIAM PROF. PETER HAFNER #14
Termin: 27. 7.  - 4. 8. 2023
Kraj: Škofja Loka, Kranj, Cerkno, Kamnik, Železniki

www.inmemoriam.si
www.facebook.com/inmemoriampeterhafner
www.instagram.com/hafnerjevmemorial

"Festival In Memoriam prof. Peter Hafner nadaljuje v duhu človeka, čigar ime nosi, torej v duhu nenehnega kl(j)ubovanja razmeram v tukajšnji kulturni krajini skupaj z iskanjem tvornih rešitev, podpiranjem kreativnih godb in širjenjem obzorij." (Luka T. Zagoričnik, SIGIC)

V letošnjem festivalskem programu še posebej izpostavljamo:

Petek, 4. 8. 2023: STILL CORNERS (UK) + PORTLAND (BE) - koncert ob deseti obletnici albuma 'Strange Pleasures' / Škofjeloški grad

Ob praznovanju desete obletnice izida albuma "Strange Pleasures" (2013) se zasedba STILL CORNERS odpravlja na poletno turnejo po Evropi. Zato bodo tokrat v ospredje stopile pesmi iz omenjenega albuma, zagotovo pa bomo slišali tudi nekaj novejših skladb.

Omenjeni album je kmalu pridobil kultni status. Samo mimogrede, uvodna pesem, The Trip, ima več kot 115 milijonov predvajanj na YouTubu in več kot 50 milijonov na Spotifyu. Številne skladbe, kot so Fireflies, Strange Pleasures in Beginning to Blue, pa so bile uporabljene v filmih in televizijskih serijah.

Tessa Murray je ob obletnici dejala: "Želimo praznovati z našimi oboževalci, zato smo organizirali turnejo ki se bo začela 30. julija v Istanbulu. Ponovno se bomo vrnili k nekaterim našim najljubšim pesmim z albuma, na voljo bo poseben za to priložnost izdelan merchandise, obetajo se celo vinilke."

Ogreval vas bo belgijski čudežni deček Portland. V istoimenskem mestu je živel pokojni kantavtor Elliott Smith, hkrati pa je to tudi svet Jenteja Pironeta, zvestega Smithovega oboževalca. Za fane Elbow, Bon Iver ter celo Fletwood Mac in Beach House.

Celoten program festivala je objavljen na naši spletni strani.

Producent festivala: Društvo Jadran
Koproducenta festivala: Zavod 973, Zavod O
Soorganizatorji festivala: Društvo SubArt, KD Priden možic, Javni zavod za kulturo Kamnik, Kulturno društvo ROV Železniki, Cerkljanski mladinski alternativni klub, Kulturno društvo Grable

Podpora: Ministrstvo za kulturo RS, Občina Škofja Loka, Klub škofjeloških študentov

Podijeli događaj: