PROGRES konferenca

PROGRES konferenca

location-iconHotel Slon, Ljubljana

PROGRES konferenca

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Regularna

1.00 EUR

220.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Prijava odnosno registracija za PROGRES konferenca, 12.09.2024. u Hotel Slon, Ljubljana

PROGRES KONFERENCA

Prehod k trajnosti slovenskega trga nepremičnin in investicij

NEPREMIČNINE. INVESTICIJE. TRAJNOSTNOST.

PROGRES konferenca je priložnost za srečanje uglednih in vodilnih strokovnjakov iz različnih področjih, in sicer tako investitorjev, graditeljev, projektantov, strokovnjakov za ESG, kot tudi skladov, bank, zavarovalnic, ter drugih oseb iz javnega in zasebnega sektorja.

Cilj konference je spodbuditi razpravo v zvezi z vsemi izivi, ki nastajajo pri poslovanju z nepremičninami v Sloveniji, med drugim kakšno je stanje trga v Sloveniji in kje ima razvojne prednosti, kaj prinaša zelena zakonodaja in kako vpliva na nove in obstoječe investicije ter kakšen je potencial nepremičnin v naložbenih portfeljih vlagateljev.

Z vodilnimi osebnostmi v industriji bomo poskušali najti optimalno sinergijo med razvojem, investicijami in trajnostnostjo, ter osvetlili pozitivne vplive na razvoj nepremičninskega sektorja s predstavitvijo najboljših praks in inovativnih idej.

Pridružite se nam, da skupaj oblikujemo prihodnost nepremičninskega trga v Sloveniji. Opremite se s potrebnim znanjem za sprejem najboljših investicijskih odločitev in bodite med vodilnimi pri tem. 

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.