[PRESTAVLJEN] Secret Mind - After Dan Žena

[PRESTAVLJEN] Secret Mind - After Dan Žena

Rezidenca, Sv. Ana v Slov. goricah

Naziv Cijena Količina
Predprodaja
8.00 EUR
Vstopnica velja za obisk diskoteke Rezidenca med 21:00h in 5:00h, ter vključuje nastop moške zabavljaške skupine MEN$, z novim sezonskim programom "SECRET MIND"! SAMO ZA ŽENSKE!
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 EUR
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 EUR

Načini plaćanja:

O događaju

POZOR: DOGODEK SE ZARADI IZMERNIH RAZMER PRESTAVI NA 25.4.2020!

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin dogodka. V kolikor vam nov termin ne ustreza, je za vračilo denarja za vstopnice kupljene preko sistema Entrio (preko spleta na entrio.si ali z gotovino na enem izmed Entrio prodajnih mest) potrebno poslati zahtevo izključno na email naslov reklamacije@entrio.si, najkasneje do 25.04.2020.


🔥 VROČE BO!!! MEN$ vas bodo po končani ameriški turneji v stilu LAS VEGASA presenetili z novim sezonskim programom "SECRET MIND"! 🔥Za vse vas drage dame po DNEVU ŽENA v Rezidenci garantiramo najbolj vročo noč, ki bo polna vznemirljivih osupljivih akrobatskih trikov, najdrznejših fantazij, ščepca humorja in predvsem vročih teles! 💥
 

💪 Shranite datum! Samo za polnoletne in od 21:00h do 12:00h ( polnoči ) SAMO ZA ŽENSKE! Vstopnice so omejene - ne zamudite! Po 12:00h vstop dovoljen tudi moškim.

VEČ INFO / REZERVACIJE MIZ:
✉ 040/217-212 ali klub.rezidenca@gmail.com
*Ob rezervaciji mize je obvezen nakup boata po izbiri.

🎫 VSTOPNINA:
👉 Predprodaja 8€ ( PREDPRODAJA ZAČASNO USTAVLJENA )
👉 Na dan dogodka: 10€
( Nakup možen na blagajni pri vhodu, vsako soboto med 21:00h in 5:00h uro, ko diskoteka obratuje. )  Med 21:00h - 12:00h SAMO ZA ŽENSKE. Po 12:00h vstop dovoljen tudi moškim.

VSTOP: Dovoljen osebam starejšim nad 1️⃣8️⃣➕

🚘 BREZPLAČNO PARKIRANJE!!!

Disko Klub Rezidenca - Svet nepozabnih zabav!


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VEČ INFO MALE Empire NIGHT_out SHOW:
👉 Show v stilu Las Vegasa vsebuje nekaj vrhunskih in najbolj vročih moških plesalcev v Evropi. Ti moški niso sramežljivi, z veseljem pokažejo svoje izklesane mišice, jekleno čvrste žemljice ali svoje zapeljive poteze! Njihov šarm, hudomušen humor in "bad boy attitude" bodo dvignili toploto v vsaki sobi! 💪

👉 Ko boste kričale za več, bodo to prinesli ti seksi fantje. Vsaka predstava ima edinstven slog, ki ustreza vsem ženskim fantazijam. Ne glede na to, ali imate rade kavboje, ki nosijo samo še klobuk, ali ulične hip hop umetnike z break dance plesnimi gibi. Ne bojio se razmišljati zunaj okvira, s stalno svežo koreografijo zadovoljijo vsako posameznico! 💪

👉 Bodite del akcije ali pa se preprosto udeležite odlične predstave, zabavni fantje zagotavljajo visoko energijsko predstavo od začetka do konca. Praznujete v kratkem rojstni dan ali dekliški večer!

HITRO REZERVIRAJTE! 💪 ✉ 040/217-212 ali klub.rezidenca@gmail.com
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
MALE Empire NIGHT_out SHOW:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/MaleEmpireShow/
SPLETNA STRAN: http://www.maleempire.com/