Piranski glasbeni oder: Raiven

Piranski glasbeni oder: Raiven

location-iconGledališče Tartini Piran, PIRAN

Piranski glasbeni oder: Raiven

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

 • Ulaznice / usluge / proizvodi

  Cijena

 • Entrio door

  x{{ cartItem.quantity }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

 • Entrio door

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Piranski glasbeni oder: Raiven, 27.09.2024. u Gledališče Tartini Piran, PIRAN

PIRANSKI GLASBENI ODER:  RAIVEN

Raiven je glasbena alkimistka, ki združuje svetova popa in opere. Svojo umetniško vsestranskost izkazuje kot mezzosopranistka, avtorica besedil in glasbe ter harfistka.

Debi na slovenskem glasbenem prizorišču je doživela z izdajo singla Jadra leta 2014, ki je pristal na njenem prvencu Magenta, za katerega je prejela zlato piščal, slovensko strokovno glasbeno nagrado, ki jo podeljuje Kulturno-umetniško društvo Zlata piščal za dosežke na področju slovenske popularne glasbe. V drugi polovici leta 2018 je v sodelovanju z mednarodnimi producenti in avtorji glasbe v londonskih Metropolis Studios 2019 izdala kratkometražni album REM.

Svojo glasbeno evolucijo je poudarila z nastopi na slovenskem izboru za pesem Evrovizije (EMA) s skladbami Črno bel (2016), Zažarim (2017) in KAOS  (2019). Leta 2021 je na festivalu Popevka zmagala s pesmijo Volkovi. Po spogledovanju z elektro-operno sfero, ki jo je zaznamovala izdaja singla Habanera, je Raiven napovedala svoj kratkometražni Sirene, ki je izšel 17. februarja 2024, s skladbo za evrovizijski oder Veronika.

Vsestranska umetnica je svojo glasbeno pot začela že pri štirih letih. Po končanem šolanju na Konservatoriju Maribor in nadaljevanju na Akademiji za glasbo, kjer je magistrirala z vlogo v baročni operi Georga Friedricha Händla Agrippina in prejela Prešernovo nagrado za svoje študijske dosežke, je Raiven stopila na operne odre. V SNG Opera in balet Ljubljana je debitirala v vlogi Javnega mnenja v opereti Jacquesa Offenbacha Orfej v peklu in se vrnila kot Larina v operi Petra Iljiča Čajkovskega Evgenij Onjegin. V letu 2024 pa  je odpela naslovno vlogo v tango operi Maria de Buenos Aires.

Dejavna je tudi v gledališču. Na gledaliških deskah se je predstavila na odru SNG Nova Gorica v Evripidovi tragediji Trojanke (2018) in v pop-rock muzikalu Povodni mož (2022). Od oktobra 2020 študira psihoanalizo na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani, kar potrjuje njeno stalno strast do učenja in osebnega razvoja.

V sklopu koncertnega cikla "Piranski glasbeni oder" bo Raiven v Gledališču Tartini nastopila s štiričlanskim godalnim kvartetom, v sestavi:

Ana Ločniškar - violina
Sara Mivšek - violina
Anastazija Krenn - viola
Kim Kozlevčar - violončelo

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

 • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

 • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.