Laško pohorski smuk - Čaga na pune z Mi2

[OTKAZANO] Laško pohorski smuk - Čaga na pune z Mi2

location-iconSnežni stadion, Pohorje, Maribor

Laško pohorski smuk - Čaga na pune z Mi2

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.si/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Laško pohorski smuk - Čaga na pune z Mi2, 21.09.2024. u Snežni stadion, Pohorje, Maribor

Čaga na pune bo v letošnji izvedbi pomemben del dogodka Laško pohorski smuk. To je edini smučarski dogodek, kjer si ne želimo snega. Veleslalomska proga se namreč postavi kar na travi. Za še večjo zabavo na progi dodamo tudi manjšo skakalnico. Gre za smučanje po zeleni strmini, ki združuje legendarne smuči RC Elan in mariborsko smučarsko središče – Pohorje. V letošnji izvedbi bo tekmovanje potekalo 21. septembra 2024. Snežni stadion in prizorišče bomo skupaj z vami popeljali nekaj desetletij nazaj – v čudovita osemdeseta. Glasbena podlaga in okusna hrana bosta poskrbeli za nepozaben zaključek smučarskega dne.

Če smo te prepričali, in bi se tudi ti rad/a spustila po pohorski strmini malo drugače, se še vedno lahko prijaviš na smučarski del dogodka. Skoči na uradno spletno stran https://www.laskopohorskismuk.com/ in se prijavi. Drugače pa se vidimo na vreji čagi. 

PAZI TO: vsi, ki boste od 6.5.2024 naprej kupili karto za dogodek Pivo in cvetje bodite pozorni. Pri nakupu prejmete kodo za popust, ki jo uveljavite pri nakupu vstopnice za koncert Mi2 na dogodku Laško pohorski smuk

 

 

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.