Diskölöka na gradu: Freddy K

Diskölöka na gradu: Freddy K

location-iconŠkofjeloški grad, Škofja Loka

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Predprodaja, do konca julija 2024

1.00 EUR

16.00 EUR

Predprodaja

1.00 EUR

19.00 EUR

Na dan dogodka

1.00 EUR

24.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Diskölöka na gradu: Freddy K, 30.08.2024. - 31.08.2024. u Škofjeloški grad, Škofja Loka

Poletje se za nas začne z Diskӧlӧkali in zaključi z grajsko Diskӧlӧkӧ!

Letos v goste na škofjeloški grad prihaja Freddy K - italijanski producent, techno aktivist, DJ in lastnik berlinske glasbene založbe. Aktiven član techno scene je že od zgodnjih 90. let in je zelo cenjen po vsem svetu. Znan je po svojih maratonskih setih, ki lahko trajajo vse do 10 ur ali več. Freddy K (Alessio Armeni) z več desetletji izkušenj in globoko strastjo do techna obljublja nepozaben set, ki vas bo držal na nogah vso noč.

Eliaz je DJ iz Idrije, ki se že nekaj let aktivno ukvarja z ustvarjanjem glasbe in produciranjem. Njegova energična karizma se odraža v njegovih produkcijah, v katerih se prepletajo techno, house, breakbeat in electro ritmi.
SunnySun je nadarjen DJ in producent iz Ljubljane s koreninami v Siriji in na Hrvaškem. Njegov umetniški izraz se kaže skozi njegovo značilno mešanico hip-hopa in elektronske glasbe, ki je prežeta z dušo in pridihom funka, njegov slog pa brez težav presega tudi temnejše elektro vibracije. Kot nedvomno eklektičen DJ ima Sunny globoko ljubezen in strast do raziskovanja novih zvokov in prekopavanja po starih ploščah.

Brtinzz je DJ in producent iz Slovenije, predan techno glasbi. Svojo glasbo izdaja pri različnih priznanih založbah, kot so Say What? Recordings, Reload Records, Loose Records, Oscuro Music, Mavic Music, Affluenza Records, Blue Monkey Records, Oxytech Records, SMR Underground Records in mnogih drugih.

Na dveh odrih na grajskem dvorišču in v grajski kavarni se bodo zvrstili:
𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏 (𝐀-𝐙):
Alx
Bleau
Brtinzz
Eliaz
Freddy K
Glezzi
le_en_art
SunnySun
Tric
— — — — — —
Škofja Loka
Loški grad
— — — — — — — — —
IG: diskoloka
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 16+
— — — — — — — — —
More info and tickets 𝐓𝐁𝐀
— — — — — — — — —
Sponzorji dogodka so:
ZLATI: Občina Škofja Loka, Zavod 973, Difa d.o.o.,
SREBRNI: Coffou, KŠŠ, Sanjski šopek, Radio Sora, Klima Kalan, orodjarstvo Jelovčan, orodjarstvo Starman, Karata Film, Kalmia, B-mat
BRONASTI: Elektro Gorenjska, Europlakat, Kino Sora, Lekarna mesto 37, masažni studio AŽ, BricAlp, OkolicaHise.si, Car system, STROMAKS, Ba-tech, Kam d.o.o.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.