ALPSKI RANKO

ALPSKI RANKO

location-iconAvditorij Portorož, Portorož

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

 • Ulaznice / usluge / proizvodi

  Cijena

 • Entrio door

  x{{ cartItem.quantity }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

 • Entrio door

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ALPSKI RANKO, 16.11.2024. u Avditorij Portorož, Portorož

Tretji, zadnji del komične trilogije superzabavnega Ranka Babića!

10 polnih let, skupaj več kot 630 ponovitev pred polnimi dvoranami širom po Sloveniji in skoraj 200.000 obiskovalcev prvih dveh uspešnic, Moška copata in Kriza srednjih let! Občinstvo pa spet in spet želi… »Ranko, šeeeeeeeeeeeeeeee!«

Ranko se na veliko veselje občinstva vrača na odre z novo zabavno predstavo ALPSKI RANKO.
Rojen v Sloveniji je odraščal v bosanski družini in to je taka posebna etno vzgojna kemija. Ko je spoznal ljubezen svojega življenja, se poročil, dobil dve hčerki, so prav te tri njegove punce postale navdih za veliki uspešnici, komediji Moška copata in Kriza srednjih let.  Ampak čas teče in na vidiku so nove stresne življenjske situacije!

Kako se zdaj Ranko bori s puberteto starejše hčerke? Je dejansko pripravljen na njene zmenke, bodoče 'zete', na šminkanje, novo modo? Bo ob vsem tem stresu lahko dohajal svojo ženo v spalnici, saj njena spolna moč z leti raste, njemu pa pada?! Kako je preživel težko obdobje vegetarijanstva, ki mu ga je predlagala žena? So meditacija, dihalne vaje, zdravo življenje res ključ do srečnega življenja? Kako njegovi balkanski vzorci vzgoje in načini razmišljanja vplivajo na njegovo sedanje življenje. Je res vsak dan bolj podoben svojemu fotru? Zakaj je podalpski Bosanc vsak dan bolj nostalgičen po starih časih?

Morda mu bo pri vseh teh vprašanjih v pomoč kolega Admir Baltić, 'special guest star', vrhunski stand-up komik in poznavalec skrajno pomembnih življenjskih vprašanj! Morda bosta skupaj rešila sebe in svet?! Verjetno ne, a smeha bo za izvoz!


Oglejte si novo, smešno pustolovščino Ranka Babića, ki vas bo s prijateljem Admirjem spet zabaval v svojem klasičnem slogu - sproščeno in do konca iskreno!  

 

Avtor: Ranko Babić
Igrata: Ranko Babič in Admir Baltić

 

Premiera: september 2024

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

 • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

 • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.