59. festival Pivo in cvetje Laško

59. festival Pivo in cvetje Laško

location-iconMestno jedro Laškega, Laško

59. festival Pivo in cvetje Laško

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 59. festival Pivo in cvetje Laško, 11.07.2024. - 14.07.2024. u Mestno jedro Laškega, Laško

PRIPRAVI SE NA NAJBOLJ NEPOZABNO ZABAVO TEGA POLETJA!

Festival Pivo in cvetje Laško nikoli ne razočara. Res nikoli. In res nikogar. Kot največji in najstarejši turistični dogodek z neprekinjeno tradicijo, tudi letos obljublja festivalsko izkušnjo za spomine, ki nikoli ne zbledijo! Pivo, zvarjeno z obilo ljubezni do tradicije, in pisano cvetje, ki ulice mesta obarva v najlepše barve poletja, sta zgolj dva razloga, da prideš v najboljši festivalski kraj v Sloveniji.

In kaj še? Vrhunska glasba, številni dogodki, pestra kulinarika, dobra družba, veselo vzdušje, najdaljša tradicija, številna doživetja dneva in noči … In kot vedno - varno in trajnostno.

Festival Laško pivo in cvetje nudi daleč najboljše doživetje za najbolj ugodno ceno. A zaradi varnosti je število obiskovalcev omejeno, zato si je pametno vstopnico zagotoviti čim prej! In seveda so predprodajne cene še posebej ugodne! Boš med najhitrejšimi, ti bo celo uspelo postati »zgodnja ptica«?

Ne pozabi si v svojem koledarju rezervirati termina od 11. – 14. julija. Ne zamudi dni, ko mesto ob Savinji postane središče Slovenije!

Se vidimo v Laškem!

S FESTIVALSKO VSTOPNICO TUDI NA VLAK!
Slovenske železnice so vsako leto naš zanesljivi partner. In letos se boš na največjo zabavo tega poletja lahko pripeljal brez dodatnih stroškov, saj festivalska vstopnica vključuje tudi prevoz z vlakom. Pridi varno, udobno in brez stroškov.

 

VSTOP ZA MLADOLETNE
Vstop na prireditev je dovoljen osebam z dopolnjenim 16. letom starosti. Osebam, mlajšim od 16 let je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali drugih zakonitih skrbnikov. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70).  V primeru, da je obiskovalec mlajši od 16. let, mora s seboj imeti spremstvo polnoletnega ožjega družinskega člana (oče, mati, brat, sestra) ali polnoletno osebo, ki ima pooblastilo s strani starša, skrbnika ali rejnika za spremstvo njegovega otroka.
Podatke o osebi mlajši od 16 let, spremljevalcu ter morebitnem pooblastilu bo varnostnik napisal na evidenčni list ter vzel pooblastilo. Oseba, mlajša od 16 let, brez ustreznega spremstva, bo napotena na blagajno, kjer bo dobila povrnjeno kupnino za vstopnico. Istovetnost osebe bomo na dogodku preverjali s predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta.

 

VSTOP ZA INVALIDE
Za gibalno ovirane invalide na invalidskih vozičkih je ob predložitvi evropske kartice invalidov vstop brezplačen. Svetujemo obisk s spremljevalcem. Spremljevalec invalida plača karto po rednem ceniku.

 

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.