[PRESTAVLJEN] zalagasper @Celje

[PRESTAVLJEN] zalagasper @Celje

Narodni dom Celje, Celje

O dogodku

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo bili zaradi preprečevanja širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) ter odloka o prepovedi zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji primorani prestaviti koncert zalagasper v Narodnem domu Celje na kasnejši datum.
Nov datum koncerta bo znan po prenehanju začasnih ukrepov.
Vse kupljene vstopnice za koncert 24.4.2020 bodo veljale za nov datum. Vsem, ki nov termin ne bo odgovarjal, bomo kupnino v celoti povrnili.

S prijetnimi pozdravi,
mgmt@zalagasper

_____________________________

zalagasper je edinstveni glasbeni dvojec, ki ga sestavljata izjemna Zala Kralj in Gašper Šantl. 

Skupno pot sta začela v letu 2017, ko sta poslušalce osvojila z Valovi. Sledili so Baloni, S teboi in uspešnica Sebi, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na lanskoletnem izboru za pesem Evrovizije. Prepuščena toku ustvarjalnosti sta na valovih razburkanega morja ostala zvesta sebi in kmalu izdala tudi dve skladbi v angleščini – Come to me in Signals.

14. februarja 2020 sta pod okriljem glasbene založbe Universal izdala njun težko pričakovani prvenec 4. V sklopu serije koncertov, ki jih pripravljata ob predstavitvi plošče, bosta poleg Ljubljane in Maribora obiskala tudi Celje. Pripravljata posebni nastop, v katerem vas bosta začarala z edinstveno energijo, odlično liriko in zasanjanimi ritmi subtilnega elektronskega popa, ki tvorijo njun unikaten slog. V žametni atmosferi modernega zvoka s primesmi ambientalne elektronike vas bosta popeljala skozi skladbe, ki pripovedujejo avtentične zgodbe združene v zaokroženo celoto njunega prvega albuma.

dogodek na FB:
https://www.facebook.com/events/208940273590297/

spremljaj zalagasper:
https://www.zalagasper.com
https://www.instagram.com/zalagasper/
https://www.facebook.com/zalagasper/
https://twitter.com/zalagasper

poslušaj zalagasper:
https://music.apple.com/us/artist/zalagasper/
https://open.spotify.com/artist/0YvFvwtv758gmIrkPoAnRO
https://www.youtube.com/channel/UCyHPN_7D-UR1DO-f-f1592A
https://www.deezer.com/en/artist/51450902?autoplay=true