VFN Vikings

VFN Vikings

location-iconGCC, Celje, Celje

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za VFN Vikings, 27.05.2023. v GCC, Celje, Celje

Ste pripravljeni na nepozabno noč polno akcije in adrenalina? Valhalla Fight Night (VFN) se vrača z novo prireditvijo VFN Vikings, ki bo 27.5.2023 v športni dvorani GCC v Celju! Vstopite v svet mešanih borilnih veščin (MMA) in se pripravite na nepozaben spektakel, poln razburljivih borilnih veščin in napetosti!

VFN Vikings prinaša nekaj najbolj vznemirljivih in najboljših amaterskih borcev iz Slovenije in tujine, ki se bodo pomerili v turnirju, ki bo določil kdo je talent #1! Občinstvo lahko pričakuje predstave, polne adrenalina, vključno s spektakularnimi knockouti, submissioni ter krvavimi borbami v  VFN kletki. Vsaka borba prinaša edinstveno zgodbo in rivalstvo, kar obljublja, da bo VFN Vikings ena izmed najbolj nepozabnih borilnih prireditev leta.

Vstopnice za VFN Vikings so že na voljo in so omejene, zato si čim prej zagotovite svoje mesto in si oglejte to neverjetno prireditev v živo! VFN Vikings je dogodek, ki ga ne smete zamuditi, saj vam bo zagotovo postregel z nepozabno izkušnjo in vam pokazal, zakaj je MMA tako priljubljen in navdušujoč šport. Vidimo se na VFN Vikings!

Deli dogodek: