Smile Ljubljana

Smile Ljubljana

Ljubljana, Ljubljana

Naziv Cena Količina
Early Bird 2 - Dnevno in nočno dogajanje
36.00 EUR
V ceno je vključeno dnevno in nočno dogajanje. Udeležba na prireditvi je na lastno odgovornost. Za mladoletne odgovarjajo starši oz. njihovi zakoniti zastopniki. Udeleženci se z nakupom in udeležbo strinjajo s pogoji objavljenimi na spletni strani: thesmilenation.com/ljubljana/
Early Bird 2 - Nočno dogajanje
29.00 EUR
V ceno je vključeno nočno dogajanje. Udeležba na prireditvi je na lastno odgovornost. Za mladoletne odgovarjajo starši oz. njihovi zakoniti zastopniki. Udeleženci se z nakupom in udeležbo strinjajo s pogoji objavljenimi na spletni strani: thesmilenation.com/ljubljana/
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 EUR
Osnova
Popust
Skupaj:
0.00 EUR
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način nakupa:

O dogodku

SMILE | HOLI BARVE | ŠPORTNE AKTIVNOSTI | DJ SPEKTAKEL | NAJVEČJA ZABAVA OB ZAČETKU POLETJA 2020

Predstavljamo novo generacijo festivala, ki se razvija iz največjega športno zabavnega dogodka v Sloveniji – TUŠEVEGA TEKA BARV. Dogodek z več kot 20.000 obiskovalci po 5 letih dobiva novo podobo. Zaradi porasta obiskovalcev iz tujine ter možnosti za razvoj v ne samo največji dogodek v Sloveniji ampak v celotni regiji smo se odločili, da festival naredimo še bolj prepoznaven. Ker smo do sedaj osrečili in nasmejali že več kot 50.000 obiskovalcev v prihodnjih letih pa bomo še naprej ustvarjali nepozabne nasmehe, smo dogodek poimenovali SMILE! Poleg nove podobe dodajamo tudi dodatne dnevne aktivnosti, vključno z novimi športi in aktivnostmi za vse generacije ter seveda nadgrajujemo tudi nočni del v veliko večji razpon DJ nastopov in spektakularnega showa, ki vam bo za vedno ostal v spominu. Ne pozabimo pa seveda na HOLI barve, ki so eden izmed glavnih razlogov za nasmeh. Priduži se nam in bodi NASMEJAN!

⭐️LINEUP⭐️

Tudi letos pripravljamo nepozaben spektakel! ;)

STAROSTNA OMEJITEV

Starostne omejitve ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

 

Spletna stran: www.thesmilenation.com
Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/741393869708045/
Instagram: SmileLjubljana