REBEKIN VELIKI BOŽIČNI ŠOV (13/12/2022)

REBEKIN VELIKI BOŽIČNI ŠOV (13/12/2022)

location-iconNEBO Show Restaurant, Ljubljana

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za REBEKIN VELIKI BOŽIČNI ŠOV (13/12/2022), 13.12.2022. v NEBO Show Restaurant, Ljubljana

REBEKIN VELIKI BOŽIČNI ŠOV
to, 13. 12. * 19.00 @ Nebo show restaurant, Ljubljana

 

19.00 - božična večerja in ogrevanje s koktejli
21.00 - začetek šova

Rebeka Dremelj obožuje božič. Pa ne le božič, tudi novo leto, Miklavža in vse druge izgovore za obdarovanje, druženje ob glasbi, plesu, hrani, pijači in sladkih pregrehah z vonjem cimeta. Predlani je izdala otroško knjigo Božiček obstaja, lani sta s Sebastianom posnela hit Ko primeš me za roke, obiskala Božička, škrate in Rudolfa na Laponskem ter gostila nepozabno zimsko vrtno čajanko. Letos pa bo naša božična kraljica vse ljubitelje veselodecembrskega živžava pocrkljala s pevsko-plesnim šovom, kakršnega se ne bi sramovali niti tuji glasbeni zvezdniki.

Pridružite se Rebeki, njenemu bendu in tudi kakšnemu gostu presenečenja v šov-restavraciji Nebo, kjer vas čakajo znani praznični napevi, vrhunska kulinarika, drobne božične skrivnosti, ingverjevi piškotki, kuhano vino, škratki, božičkove pomočnice, praznična glasba in ples.

Rebekin veliki božični šov ne bo le tematski koncert, ampak nepozabno doživetje za vsa čutila ter čudovit vstop v prazničen konec leta. Rebeka vas bo z bendom popeljala čez vsem znane domače in tuje božične napeve, plesalke bodo poskrbele, da nihče ne bo ostal ravnodušen, vse skupaj pa bo dopolnil tematski ambient ter mali scenski in programski detajli, ob katerih boste pocrkljali otroka v sebi ali pa svoji simpatiji brez sramu stisnili vroč poljub pod belo omelo.

Letošnji december praznujte z Rebeko Dremelj in uživajte v čaru praznikov, ki jih imamo vsi tako radi.

REBEKA DREMELJ IN SEBASTIAN: Ko primeš me za roko
https://www.youtube.com/watch?v=d9rhwZtLZVg&ab_channel=MenartRecordssLOVEnia

 

- - - - -

NEBO Show Restaurant
Tomšičeva ulica 2, Ljubljana
vhod: zunanje dvigalo s Slovenske ceste
https://nebo.show/

POZOR: NA VOLJO JE LE 120 SEDIŠČ (večerja + koncert / vstopnica za koncert se kupi ločeno, v predprodaji je cenejša). Rezervacije: 051 368 736

 

Deli dogodek: