Predbožična zabava s Petkovo Pumpo in Zvito Feltno

[ODPOVEDANO] Predbožična zabava s Petkovo Pumpo in Zvito Feltno

location-iconŠportna dvorana Rogla, Rogla

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.si, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.si/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Predbožična zabava s Petkovo Pumpo in Zvito Feltno, 15.12.2023. - 16.12.2023. v Športna dvorana Rogla, Rogla

Pridružite se nam na izjemnem večeru s Petkovo Pumpo in skupino Zvita Feltna. Dogodek se bo odvil na Rogli 15. decembra 2023 s pričetkom ob 21.00 in zaključkom ob 01.00. Pripravite se na noč polno energične glasbe in zabave! 

Pohitite z nakupom, saj so vstopnice za to spektakularno noč omejene!

Vabljeni tudi k ogledu rezervacije aranžmaja: https://www.mountvacation.si/ski-opening/2023/rogla-ski-opening?affiliate=702

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.