MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5

MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5

location-iconCvetličarna, Ljubljana

MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

REDNA CENA

1.00 EUR

19.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Pristojbina :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Opomba: v kolikor je promocijska koda za popust veljavna, bo popust viden v naslednjem koraku

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MASAYAH / ZAVEDNO LEPIH 5, 08.06.2024. v Cvetličarna, Ljubljana

😈ZAVEDNO LEPIH 5😈

Z velikim navdušenjem in ponosom napovedujemo poseben večer, ki bo zaznamoval 5 let ustvarjanja izjemne glasbene umetnice Masayah. Po legendarnem večeru v Kinu Šiška, ki je postavil nove mejnike v njeni karieri, se Masayah vrača na oder Cvetličarne s svojim samostojnim koncertom, ki obljublja še večji spektakel.

Ta poseben dogodek ne bo le praznovanje njenih dosedanjih uspehov, temveč tudi pogled v prihodnost, saj bo Masayah premierno predstavila tako nove člane odrske zasedbe, kot nove komade, ki bodo izšli v obdobju do Cvetličarne. Obetajo se nam ekskluzivne izvedbe, ki bodo prvič zazvenele pred živo publiko in čustveni trenutki, ki bodo obeležili 5 let Masayanja.

Poleg že znanih hitov, ki so Masayah izstrelili med glasbene zvezde, se obeta večer poln novih melodij, nepozabnih trenutkov in presenečenj, ki bodo koncert naredili še bolj poseben. Ta večer bo prava poslastica za vse, ki ste v preteklih letih spremljali njeno pot, kot tudi za tiste, ki se boste v njeno glasbo zaljubili na novo.

Starostna omejitev: 18+

Deli dogodek: