MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V CELJU

MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V CELJU

location-iconCELJSKI DOM, Celje

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MARAAYA - ČAROBNI KONCERT V CELJU, 24.11.2023. v CELJSKI DOM, Celje

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

ČAROBNI KONCERT V CELJSKEM DOMU

20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let

Marjetka Vovk in Raay, znana kot Maraaya, praznujeta dve desetletji skupnega življenja in ustvarjanja. Povod za praznovanje je njuna prva koncertna turneja. V okviru turneje "20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let" bosta skupaj s svojim bendom v Celje v živo pripeljala pesmi, ki so obarvale njuno kariero in srca mnogih: Drevo, 1000 let, Življenje, Le ob tebi, Nebesa, Sva, Zdaj pa greš in še mnoge druge.

V sklopu te turneje Marjetka in Raay prihajata v Marjetkin domači kraj, v Celje. V Celjskem domu bosta delila ne samo svojo glasbo, ampak tudi zgodbe, ki so bile navdih za te pesmi. Prvič boste lahko slišali tudi pesmi, ki bodo na radijskih valovih zaživele šele čez leto ali dve. "Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da od blizu začutiva svoje občinstvo in deliva z njimi čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let skupnega življenja."

Poleg tega sta za turnejo izbrala "butične" dvorane po vsej Sloveniji, kjer bosta lahko v intimnem okolju začutila srčnost svojih poslušalcev. "Koncert v Celju, v Celjskem domu, bo zame zagotovo nekaj posebnega. Verjamem, da bo to še ena priložnost, da deliva z občinstvom nepozabne trenutke in zgodbe, ki so oblikovale najine pesmi in nenazadnje najinih 20 let," je povedala Marjetka ob naznanitvi koncerta v njenem domačem kraju. 

Karte za to nepozabno glasbeno doživetje v Celjskem domu so že v prodaji. Ne zamudite priložnosti za edinstveno glasbeno popotovanje, ki praznuje dve desetletji ljubezni, strasti in nepozabnih trenutkov!

 

PREMIUM VSTOPNICA

Za še bolj doživet večer, se lahko odločite za nakup Premium vstopnice, ki poleg koncerta vključuje tudi:

- *Osebno srečanje:* Po končanem koncertu vas vabimo na kratko srečanje z Marjetko in Raayem. Delite vtise koncerta in si izmenjajte nekaj prijaznih besed.

- *Spominska fotografija:* Ovekovečite trenutek z Marjetko in Raayem s skupno fotografijo, ki bo služila kot spomin na čudovit glasbeni večer.

- *Nazdravite na lep večer:* Ob zaključku večera vas vabimo, da z duom Maraaya in ostalimi Premium udeleženci nazdravite na uspešen koncert in prijetno druženje.

Izkoristite to priložnost za bolj oseben in poseben stik. Premium vstopnice so na voljo v omejenem številu.

 

 

Deli dogodek: