FUKSi; Dubioza Kolektiv - 20let

FUKSi; Dubioza Kolektiv - 20let

location-iconL56, Ljubljana

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za FUKSi; Dubioza Kolektiv - 20let, 02.12.2023. - 03.12.2023. v L56, Ljubljana

Po lanskem razprodanem Ritmu mladosti se eden najbolj priljubljenih bendov iz regije vrača v ljubljansko dvorano L56 - Litostroj z uradnim koncertom ob 20-letnici delovanja. Potem ko se je lani po štirih letih končno vrnila v našo prestolnico in v produkciji agencije Collegium Mondial Travel razprodala eno največjih koncertnih dvoran v Ljubljani, bo DUBIOZA KOLEKTIV v isti navezi nazdravila 20-letnici delovanja.

Najpopularnejši bosanski bend, 'u svijetu pa i šire', če si sposodimo nadrealistični vokabular, je lani izdal album Agrikultura, od zadnjega obiska Ljubljane pa večino časa preživel na neskončni koncertni turneji. Visokooktanska dub-ska-punk-reggae-rock atrakcija, ki se je na regionalni in svetovni glasbeni zemljevid postavila s hiti, kot so Kažu, Kukuz, Himna generacije, Rijaliti, No Escape (from Balkan), Blam Blam in U.S.A., osvaja občinstvo z izjemno energijo, lucidnimi besedili in odrskim nastopom, ki premakne tudi slona.

Skupaj z Dubiozo se v dvorano L56 vračata tudi nepopravljiva šaljivca ter prekaljena mojstra vsega, kar diši po Jamajki, selektorja Pier in Fu aka ROOTS IN SESSION. V njunem sound systemu pričakujte izbrani dub, reggae, break, drum & bass, dubstep in drugo boke zibajočo muziko pa tudi kup avtorskih sladkorčkov in editov, s katerimi redno polnita plesišča in radijski eter.

Prvič pa bo v Litostorju nastopila skupina PANTALOONS, trio z obale, ki igra avtorsko mešanico broken beata, dubstepa, elektrofunka, jazza in ambientalnih momentov, Aljaž, David in Luka vse to pa izvajajo s tubo, saksom in bobni.

VSTOP na prireditev je možen za obiskovalce 18+ let. Vsi mlajši lahko na prireditev vstopijo le v spremstvu staršev oz. skrbnikov

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.