#FUKSI AFTER IN THE JUNGLE

#FUKSI AFTER IN THE JUNGLE

location-iconL56, Ljubljana

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za #FUKSI AFTER IN THE JUNGLE, 02.12.2023. - 03.12.2023. v L56, Ljubljana

#FUKSI AFTER IN THE JUNGLE

Filip Motovunski (HR), RootsInSession ft. MC Deadly Hunter (UK), LionShine

Sobota, 2. 12. ob 23.59 @ L56 Litostroj, Ljubljana

Lani sta Pier in Fu koncert Dubioze Kolektiva v Litostroju popestrila z RootsInSession sound systemom v atriju – letos pa bosta z vrhunsko podporo od Istre do Londona gostila epski DNB / Jungle after, ki bo #FUKSi vikend zvezd v L56 raztegnil globoko v nedeljo.

 Vsi imetniki vstopnic za #FUKSi z Dubiozo Kolektiv imajo prost vstop na dogodek in lahko brezplačno ostanejo v dvorani tudi na afterju.

- - - - -

FILIP MOTOVUNSKI je prvo ime hrvaške DNB scene, kot producent in mojster masteringa je vpet tudi v regionalno hip hop sceno, njegovo muziko redno vrti BBC Radio 1, slišite pa jo tudi v setih mojstrov, kot so Ed Solo, TeeBee, High Contrast, Skeptical in Noisia.

Dvojcu ROOTSINSESSION se bo tokrat na mikrofonu pridružil vrhunski britanski MC DEADLY HUNTA. Leta 2006 se je na sceno prebil s hitom 'Talk Out Loud', ki sta ga vrtela tudi MTV Base in BBC Radio 1Xtra, od takrat pa se v svojih produkcijah in energičnih nastopih po vseh kontinentih spretno sprehaja med reggaejem, dancehallom, hip hopom in junglom.

Ljubljančan LIONSHINE je del Basolovka Crewa, LjubljanJah Vibes in DBK družine, ob boku vrhunskih selektrojev redno vrti tudi na festivalih Overjam, Seasplash in eventih Hospitality.

 #FUKSi - Festival urbane kulture Slovenija je projekt agencije Collegium Mondial Travel - specialistov za potovanja in ustvarjalcev nepozabnih zabav. 

VSTOP na prireditev je možen za obiskovalce 18+ let.

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.